Skip links

Solistă de muzică populară

Anca Făgăraș

Crescând și trăind într-un loc unde tradiția și folclorul sunt păstrate încă, cu sfințenie, în inima Ardealului, încerc să îmi organizez viața după aceste principii simple ce ne definesc identitatea și ne ajută să ne cunoaștem ca oameni, simplitatea fiind cel mai natural, firesc și frumos lucru, iar toate acestea le dobândim doar crezând cu tărie în ceea ce am fost și suntem, în tradițiile noastre, în originile noastre.

anca fagaras
anca fagaras

tradiție

Iubesc arta, iubesc frumosul, iubesc omul sincer și cald, iubesc bucuria din ochii românului oriunde ar fi el, când ascultă o melodie populară tradițională și sufletul i se umple de speranță. De aceea, îndrept cu drag cântecul meu către inimile tuturor, iar acest cântec vi-l aduc de pe Valea Beicii, dintr-un sat mic, dar cu oameni calzi, Teleac.

Dragostea pentru cântecul popular mi-a fost insuflată de către părinți, urcând la vârstă de 12 ani pentru prima oară pe o scenă, fiind acompaniată doar de un acordeon pe vremea aceea și participând apoi la diferite concursuri și spectacole.

Am continuat în anii de liceu, aprofundând studiul muzicii, urmând cursurile Școlii Populare de Artă din Târgu Mureș, canto popular și totodată activând în cadrul Ansamblului Studențesc al Casei de Cultura Mihai Eminescu din același oraș, iar apoi în anii de studenție la Cluj Napoca, am făcut parte ca și solist din Ansamblul Casei de Cultura a Studenților.

Întorcându-mă pe meleagurile mureșene, din anul 2010 sunt membră a Ansamblului Doina Mureșului al Casei de Cultură Eugen Nicoară din Reghin, împreună cu care reușim să promovăm folclorul românesc atât în țară, cât și peste hotare.

Am reușit în timp să adun câteva piese în repertoriul personal și continuu să adun folclor, iar când consider că e o piesă autentică și simt că mă reprezintă o adaug repertoriului. Cea mai mare bucurie a mea e atunci când reușesc la evenimentele la care am onoarea să fiu invitată să aduc zâmbetele și veselia pe fețele și în inimile oamenilor.

Cuvintele nu sunt de ajuns pentru a cunoaște un om, și îmi doresc ca lumea să mă cunoască prin prisma cântecului pe care îl dăruiesc cu drag, fiindcă simt că e calea cea mai sinceră de a ajunge la sufletele voastre.

10+
ani experiență
30+
festivaluri
100+
melodii în repertoriu
99+
testimoniale reale

Pachete Solistă de muzică populară

WEDDING DJ
  • Servicii DJ
  • Sonorizare
SOLISTĂ ANCA FĂGĂRAȘ
  • Interpret Anca Făgăraș
  • 2 programe de muzică populară și de joc
  • Durata 2×40 minute
  • *acest serviciu se poate alege numai împreună cu un pachet care include DJ/sonorizare
Cvartet Grazioso
  • Muzică ambientală în întâmpinarea invitaţilor
  • Primirea mirilor cu Marş Nupţial sau dedicaţie specială
  • Muzică ambientală în cursul aperitivului până la deschiderea dansului

* Prețurile afișate sunt orientative și nu reprezintă valoare contractuală.

TRIMITE-NE UN MESAJ
Pentru preț te rog să ne contactezi