Skip links

Despre noi

A încerca să îți povestim despre noi e lipsit de profesionalism. Lăsăm însă toate aceste discuţii foştilor şi actualilor noştri clienţi şi, cum o imagine face mai mult decât o mie de cuvinte, te rugăm să arunci o privire şi la secţiunea de testimoniale, respectiv galerie media.

Te asteptăm să ne contactezi pentru o consultanță gratuită. După o primă discuţie o să îți dai seama de ce este atât de importantă o întâlnire. Sunt prea multe de prezentat până în momentul în care te decizi asupra unui DJ. Dacă ești în căutarea unui DJ care poate să întreţină o atmosferă elegantă, cu bun simţ şi în acelaşi timp modernă, atunci te invităm să parcurgi întregul site şi nu în ultimul rând să programezi o întâlnire.

Două evenimente identice nu există, tocmai de aceea luăm întotdeauna în considerare preferințele mirilor și ale apropiaților acestora. Playlist-ul (programul muzical) este conceput în funcție de invitații prezenți, folosind istoricul celor mai apreciate melodii de la evenimentele anterioare. Pentru o nuntă într-adevăr reușită, recomandăm să ni se ofere mână liberă.

Muzica folosită e din anii ’50 până în prezent. Încercăm să trecem prin mai multe stiluri, ca să putem satisface mare parte a invitaților prezenți la eveniment. Dorim ca evenimentul să fie unul modern și elegant. Din experiență am observat că lumea se distrează cel mai bine pe melodiile aniilor ’80-’90 combinate cu ultimele hituri. În funcție de natura invitaților (zona urbană/rurală, vârstă, etc.), nu au cum să lipsească genuri muzicale cum ar fi: vals, populară de masă și de joc, blues-uri, sau chiar și muzica de “festival”.

Lasă totul pe mâna noastră și ai încredere deplină în experiența acumulată de-a lungul anilor. Lucrăm cu pasiune și ne dedicăm fiecărui eveniment, astfel încât să ducem la bun sfârșit toată munca pe care ne-ai încredințat-o.

De la primele discuţii şi până la terminarea evenimentului vei primi un serviciu de calitate. Pentru acest lucru îți stau ca referinţă clienţii noștri, care ne recomandă în continuare, precum şi, de cele mai multe ori, toţi participanţii la eveniment. 

Avem grijă să întreținem o atmosferă plăcută pe tot parcursul evenimentului și serviciile oferite de noi să se ridice la nivelul așteptărilor tale.

Atmosferă

Seriozitate

Punctualitate

Profesionalism

20+
ani experiență
820+
evenimente
6720+
ore sonorizate
133400+
persoane prezente
ECHIPA

Plus Audio

dj Pal Tibi dj nunta

Pál Tiberiu

DJ TIBI
dj gabos dj nunta

Gábos József

DJ GÁBOS
dj Riki dj nunta

Stanciu Richard

DJ Riki S.R.R.
dj herbi dj nunta

Herbeth Szilárd

DJ HERBI
dj Sergio dj nunta

Sergiu Bungărdean

DJ SERGIO
anca fagaras

Anca Făgăraș

Solistă