Skip links

Întrebări frecvente

Cele mai frecvente întrebări

În tariful nostru de Wedding DJ sunt incluse, în primul rând, buna dispoziție a invitaților dpdv muzical☺, serviciile de DJ, aparatura (în funcție de locație), montarea aparaturii, cât și transportul pe raza județului Mureș.

Se stipulează în contract acest lucru. Excepție de forță majoră, caz în care fie vă propunem un alt DJ din echipa, fie vom returna avansul.

Două evenimente identice nu există. Într-o discuție prealabilă vă putem invita direct la un eveniment unde vom presta, dar trebuie menționat că fiecare nuntă este unică, astfel probabil să nu regăsiți exact ceea ce vă doriți / sau că la nunta voastră vă fi la fel, dar diferit cu siguranță.

La semnarea contractului se achită un avans de 500 lei pe care se va primi o factură de avans și bon (în cazul achitării la semnarea contractului) sau în decurs de 10 zile prin transfer bancar. La sfârșitul evenimentului se emite factura finală (care va include și stornarea avansului, cât și serviciile conexe contractate (în funcție de pachetul ales)).

Întotdeauna luăm în considerare preferințele mirilor și ale apropiaților acestora. Playlist-ul (programul muzical) este conceput în funcție de invitații prezenți, folosind istoricul celor mai apreciate melodii de la evenimentele anterioare. Pentru o nuntă într-adevăr reușită, recomandăm să ni se ofere mână liberă.

Muzica folosită e din anii ’50 până în prezent. Încercăm să trecem prin mai multe stiluri, ca să putem satisface mare parte a invitaților prezenți la eveniment. Dorim ca evenimentul să fie unul modern și elegant. Din experiență am observat că lumea se distrează cel mai bine pe melodiile aniilor 80-90 combinate cu ultimele hituri. În funcție de natura invitaților (zona urbană/rurală, vârstă, etc.), nu are cum să lipsească genuri muzicale cum ar fi: vals, populară de masă și de joc, blues-uri, sau chiar și muzica de “festival”.

Considerăm că nu mărimea colecției este foarte importantă. Ca și curiozitate, la un eveniment de tip nuntă, în medie, se mixează în jur de 150/180 de piese, dar în funcție de party sau stilul DJ-ului, în unele cazuri, se poate ajunge și la 250/280 de piese mixate. Pe parcursul de peste 25 de ani în acest domeniu, am ajuns să avem o colecție de muzică bine selecționată și aleasă.

Pauze muzicale nu există. DJ-ul va asigura muzica non-stop pe tot parcursul evenimentului.

Pauzele, sau cum am denumi noi “momente de respiro” sunt acele momente când invitații servesc masa. În acest interval, se rulează piese specifice pentru servirea mesei (populară de masă sau, în funcție de specificul evenimentului, bossa-nova, deep-fresh sau jazz).

În cazul în care nu există un maestru de ceremonie la eveniment, atunci DJ-ul preia acest rol și va prezenta scurt momentele care sunt necesare a fi anunțate (intrarea în sală a mirilor, deschiderea dansului, servirea mesei, obiceiuri/tradiții (ex. furtul miresei, pantofului, etc)), prezentarea tortului.

În funcție de natura cererii. Să fie în limita bunului simț și să aibă legătură directă cu muzica. Dacă sunt solicitări de piese care se pretează stilului evenimentului sau dacă nu se află pe blacklistul organizatorilor, atunci se va încerca să se dea curs cererii cât mai repede cu putință. (Dacă ringul de dans este plin și lumea dansează pe anii 80-90 sau rock, și cererea face referire la un stil total neadecvat (de ex. învârtită sau vals), cu tot respectul, nu se va da curs cererii în acel moment, ci se va folosi la momentul adecvat/oportun.

Pe lângă lista de cerințe, respective care stil e reprezentativ pentru organizatori/miri, cu siguranță suntem interesați și de “blacklist”. Acest lucru este imperativ necesar, pentru că numai astfel putem să înțelegem exact doleanțele organizatorilor.

Deplasarea pe raza jud. Mureș este inclusă în serviciile de bază. În cazul evenimentelor în afara județului există un tarif suplimentar care se adaugă la contravaloarea serviciilor. Încercăm să evităm să facem dedicații, și nu suntem de acord cu acest gest, iar solicitări de “comisioane” le excludem din start. Considerăm că nu este etic și moral acest lucru.

În tariful nostru de DJ/sonorizare sunt incluse transportul, montajul, sonorizarea evenimentului şi serviciile de DJ, cât şi adunarea aparaturii. Nu este necesar ajutor din partea voastră sau din partea vreunui invitat/prieten.

Avansul plătit la semnarea contractului reprezintă garanția rezervării serviciilor stipulate în contract pentru data prevăzută. În cazul anulării evenimentului, avansul se pierde. Excepție ar fi cazurile de forță majoră sau evenimente neplăcute în familie care duc la amânarea evenimentului, caz în care se modifică/reprogramează data evenimentului fără a se pierde avansul.

Sugestia noastră ar fi ca în momentul când v-ați decis asupra serviciilor, să se semneze un contract. Sunt cazuri când deja cu 2 ani înainte avem zile rezervate, fără a se mai putea onora noi comenzi, dar sunt cazuri când suntem liberi și cu o săptămână înainte de eveniment. Nu există o regulă strictă care ar fi aceste zile, dar cea mai solicitată perioadă sunt lunile de vară, de fapt începând cu luna mai și până în octombrie, cât și luna decembrie.

Stilul nunții, genul invitaților, câteva titluri de piese care ar dori să fie auzite în timpul evenimetului, cât și 3-4 genuri sau titluri de muzică care s-ar încadra în categoria “asta nu”.

Următoarea întâlnire, de regulă se face înainte de nuntă cu 1-2 săptămâni. De ce atunci? Pentru că la acestă întâlnire întrăm în detalii, respectiv vă punem întrebări de genul: „melodia de deschidere?” (din experienţa noastră ştim că dacă această discuţie se ţine mai devreme, atunci mireasa se răzgândeşte în repetate rânduri asupra melodiei de deschidere a dansului mirilor); „melodie naşi sau a doua piesă a nunţii?”; „ce melodii să fie?”; „ce melodii să nu fie?”, „din ce zonă vin invitaţii?” … şi alte întrebări care ne ajută să înţelegem mai bine stilul nunţii.

Pe lângă serviciile de bază DJ și sonorizare, mai putem să vă punem la dispoziție: solist/ă de muzică populară RO si HU, LED Screen, sistem de lumini, fum greu & artificii pentru dansul mirilor, jocuri de artificii interioare/exterioare, CO2 Gun, staroste / maestru de ceremonii. Iar prin partenerii noștri: locație, foto/video, decorațiuni, cvartet, candy-bar, cocktail bar, mașină de epoca, kid’s corner.

De menţionat, ca în timpul nunţii nu părăsim „locul de muncă” 🙂, şi nu consumăm băuturi alcoolice.

Îmbrăcămintea este adecvată unei nunţi. Dacă se doreşte o anumită ţinută, vă rugăm să ne comunicaţi acest lucru.

Sonorizarea propriu-zisă a petrecerii este inclusă în limita a 10 (zece) ore pentru evenimentele de zi (cele care încep de la orele 14.00 și nu depășesc ora 24.00) sau 8 (opt) ore pentru evenimentele de noapte. Pentru fiecare oră (sau fracțiune de oră) după programul stabilit se tarifează cu 60 EUR (șaizeci EUR). În acest interval de 10 ore nu sunt incluse/tarifate partea de montaj/demontaj, ci se contorizează strict de la ora de începere conform invitației.

TRIMITE-NE UN MESAJ
Răspundem în maxim 8 ore