Skip links

Video selfie booth 360°

ce facem?

Videouri 360° personalizate.

PLUSAUDIO VIDEO SELFIE BOOTH 360° este un concept nou în cadrul zonei de entertainment pentru orice tip de eveniment indiferent că este vorba despre nuntă, botez, aniversare, team-building, petreceri diverse, majorate. Oferim invitaților din cadrul evenimentului pe care îl aveți o experiență unică, captând trăirile și emoțiile lor în videoclipuri de câteva secunde.

Vă puteți selecta cele mai distractive accesorii din cadrul recuzitei noastre diversificate. În timp ce vă arătați mișcările preferate de dans, photo booth-ul 360 se rotește în jurul vostru.

Videoclipurile au efecte vizuale (slowmotion, fastmotion, boomerang, plus alte accesorii fun) și pot fi personalizate cu un logo și o melodie de fundal, în funcție de preferințele voastre.

Un clip video este gata în 1-2 minute și are durata de aproximativ 12-15 secunde în formă finală. Acestea pot fi trimise prin e-mail sau printr-un link de acces. În plus, asigurăm arhivarea videoclipurilor în timp. Astfel clipurile video rezultate se pot încarca ca și story/reels pe Faceebok/Instagram sau chiar TikTok.

fum greu nunta

cum facem?

Cu o mini-scenă & invitați gata să se distreze.

PLUSAUDIO VIDEO SELFIE BOOTH 360° vine în întâmpinarea clienților săi cu servicii profesionale de înaltă calitate special concepute pentru fiecare eveniment indiferent de natura acestuia. Perspectiva unică și modul de filmare 360° garantează amintiri de vis pentru voi și invitați.

Tot ce trebuie să faceți este doar să urcați pe mini-scenă și să vă filmați în ipostaze inedite, la 360°, timp de câteva secunde. Operatorul nostru va edita videourile și le va trimite invitaților pe loc.

Cum funcționează?

Principiu simplu și de efect maxim: brațul device-ului este mobil, se va învârti în jurul participanților urcați pe platforma și va înregistra mișcările invitaților din toate unghiurile. Platforma este suficientă pentru 6-8 persoane. Spațiul necesar pentru Video Booth 360° este de aproximativ 3mx3m (9mp). Montarea se poate face atât în exterior cât și interior doar pe suprafețe plane. Montarea la exterior trebuie să fie ferită de intemperii.

Ce vă oferim?

Videoclipuri nelimitate. Grafică personalizată. Diverse accesorii pentru ca distracția să fie și mai mare. Melodia preferată în videoclip. Posibilitatea de descărcare a videoclipului pe telefon. Maxim 6-8 persoane pe platforma simultan.

Asistență tehnică permanentă pe toată durata desfășurării evenimentului. Transport inclus pe raza orașului Tg-Mureș.

8
mașini de fum greu
9+
ani experiență
240+
fumuri realizate
99+
testimoniale reale

Testimonialele clienților noștri

Pachete Video selfie booth 360°

Light (3 ore)
 • Clipuri video filmate 360° (în limita programului)
 • Maxim 6-8 persoane pe platformă simultan
 • Video-uri găzduite online (2 zile)
Standard (4 ore)
 • Clipuri video filmate 360° (în limita programului)
 • Maxim 6-8 persoane pe platformă simultan
 • Video-uri găzduite online (7 zile)
Pro (8-9 ore)
 • Clipuri video filmate 360° (în limita programului)
 • Layout și Template grafic la alegere
 • Melodie pe fundal video rezultat
 • Maxim 6-8 persoane pe platformă simultan
 • Recuzită diversificată
 • Video-uri găzduite online (30 zile)
TRIMITE-NE UN MESAJ
Răspundem în maxim 8 ore