Skip links

Rólunk

Megpróbálhatunk magunkról mesélni, de ahhoz nincs elég szakértelmünk. Ezért a korábbi és jelenlegi ügyfeleinkre bízzuk mindezt. Egy kép többet mond ezer szónál, ezért arra kérünk, vess egy pillantást az ajánlásokra, illetve a galériánkra. Várjuk, hogy felvedd velünk a kapcsolatot egy ingyenes konzultációért. Az első beszélgetés után rájössz, miért fontos egy ilyen találkozás. Sok mindenről tudnod kell, mielőtt a DJ-vel kapcsolatban döntést hozol. Ha épp olyan DJ-t keresel, akinek jó az ízlése és modern, ugyanakkor elegáns légkört képes teremteni, akkor nézz körül a weboldalunkon és nem utolsósorban, kérj időpontot.

Nincs két egyforma esemény, éppen ezért figyelembe vesszük a menyasszony és a vőlegény, valamint a szeretteik igényeit. A lejátszási listát (programzene) a jelenlévő vendégekhez szabjuk, felhasználva az előző eseményeink legkedveltebb dalait. Egy igazán sikeres esküvő érdekében azt javasoljuk, hogy adj szabad kezet nekünk

Az 50-es évektől egészen napjaink zenéjéig mindent játszunk. Próbálunk minél több stílust felölelni, hogy a jelenlévő vendégek igényét nagy részben kielégíthessük. Szeretnénk, ha az esemény modern és elegáns lenne. Tapasztalataink alapján az emberek legjobban a 80-90-es évek és a legújabb slágerek zenéjére szórakoznak. Függetlenül a vendégsereg összetételétől (városi/vidéki, korosztály stb.) nem hiányozhatnak az olyan műfajok, mint: keringő, nóták, népzenék, blues vagy épp „fesztiválzenék.”

Engedd, hogy kézben tartsuk a dolgokat, és bízz az évek alatt szerzett tapasztalatunkban. Elkötelezetten és odaadóan dolgozunk minden eseményen, hogy azt, amivel megbíztál, a legjobban teljesíthessük.

Az első beszélgetésektől egészen az esemény végéig minőségi szolgáltatást nyújtunk számodra. Ehhez referenciaként szolgálnak az ügyfeleink és legtöbbször az esemény résztvevői is, akik minden esetben ajánlanak minket.

Gondoskodunk arról, hogy az esemény során kellemes légkört teremtsünk és a szolgáltatásaink kínálata az elvárásaidnak megfelelő legyen.

Jó hangulat

Komolyság

Pontosság

Szakértelem

20+
év tapasztalat
820+
események
6720+
hangóra
133400+
jelen lévő emberek
CSAPATUNK

Plus Audio

dj Pal Tibi dj nunta

Pál Tiberiu

DJ TIBI
dj gabos dj nunta

Gábos József

DJ GÁBOS
dj Riki dj nunta

Stanciu Richard

DJ Riki S.R.R.
dj herbi dj nunta

Herbeth Szilárd

DJ HERBI
dj Sergio dj nunta

Sergiu Bungărdean

DJ SERGIO
anca fagaras

Anca Făgăraș

Szólista