Iubesc profesionalismul şi să ofer servicii de DJ / sonorizare de o calitate superioară. Nu îmi place să mă laud, însă clienţii mei au fost extrem de mulţumiţi de serviciile de DJ prestate de mine, dovada este lista lungă de referinţe şi aprecieri din partea acestora. Este foarte îmbucurător să vezi că serviciile tale de DJ sunt apreciate şi că poţi aduce zâmbete de mulţumire pe feţele participanţilor de la fiecare eveniment.

Orice persoană doreşte ca evenimentele importante din viaţa sa, să fie unice şi memorabile, de acea îmi place să ofer serviciile de DJ / sonorizare în funcţie de tematica evenimentului dar şi de personalitatea participanţilor. Ca DJ nu oferi doar nişte servicii ci te apropii de oameni, comunici cu ei şi încerci să le pui la dispoziţia lor tot ce este mai bun. În acest mod creezi inevitabil legături şi te apropii de sufletul clienţilor tăi.

În cadrul nunţilor, îmi place să creez o atmosferă de poveste pentru ca mirii să se simtă cu adevărat speciali pe ringul de dans. Sunt foarte mulţumit şi mă simt împlinit în momentul în care văd că invitaţii de la petreceri, nunţi, botezuri şi de la alte evenimente sunt mişcaţi în paşi de dans energici de acordurile muzicii oferită de mine. Este foarte îmbucurător atunci când participanţii la evenimentele la care particip sunt încântaţi de atmosfera şi ambianţa muzicală creată şi expresia de pe feţele lor este una de o fericire radiantă.

Mulţi dintre clienţii mei au fost surprinşi de pasiunea ce o pun în realizarea servicilor de DJ. Însă, pentru mine să fi DJ, nu este doar un job ci o artă. O artă prin intermediul căreia faci ca inimile oamenilor să fie mişcate de acordurile sublime ale muzicii.

Însă cuvintele mele sunt acum de prisos deoarece rezultatele servicilor prestate spun totul despre mine.

Referinţele şi aprecierile clienţilor mei sunt o carte de vizită, ele vorbesc despre profesionalismul şi calitatile mele ca DJ.

Suntem foarte multumiţi şi bine surprinşi pentru că a fost muzică variată, bine aleasă şi s-a ştiut alege muzica pentru fiecare moment în parte. Avem doar cuvinte de mulţumiri! Superb şi superlativ!

Cristi si Wey
Simon Cristian & Wey – Restaurant Plaza Târgu Mureş
Cristi si Wey

Muzica a fost supertare. Nelu şi Elena, mulţumim mult!

Nelu si Elena
Elena & Nelu – Restaurant Laguna, Sâncrai
Nelu si Elena

Un DJ bun observă pe ce se distrează tineretul şi restul invitaţiilor, şi cu toate astea nu are cum să nu fie OK. Noi l-am ales pe Tibi şi am fost foarte multumiţi.

Vali si Pami
Cîmpean Valentin şi Pamela – Restaurant Business Tg-Mureş
Vali si Pami

Suntem foarte încântaţi de treaba pe care ai făcut-o şi te vom recomanda întotdeauna cu încredere. Îţi mulţumim!

Ligia si Dani
Ligia şi Dani – Restaurant Darina Ungheni
Ligia si Dani

DJ Săndel de la PlusAudio a fost exact cum mi-am dorit! Muzica a fost exact cea pe care mi-am dorit-o şi toată lumea s-a simţit excelent. Mulţumim PlusAudio 🙂

Ioana si Alin
Şandor Alin & Ioana – Restaurant Marion Pădurea Rotundă, Reghin
Ioana & Alin

Pe lângă faptul că Tibi e un super DJ, care face atmosferă, şi simte lumea, e un om deosebit, care ne-a ajutat cu foarte multe sfaturi bune şi recomandări foarte utile. Dacă vreţi DJ la nunta, Tibi e cea mai bună alegere.

Julia si Radu
Panţuru Julia & Radu – Cortul Ana, Voivodeni
Julia & Radu

Köszönjuk a hangulatos, élménydus, minőségi bulit. Minden vendégünk visszajelzése „EZ IGEN”. Az esküvőn is számitunk rád.

Rudolf es Edith
Edith & Rudolf – Passion vendeglő Marosvásárhely
Rudolf es Edith

Nagyon rugalmas DJ vagy, tenyleg ahoz tartod magad amit megbeszeltunk. Barmilyen bulit/zenet semmi problema nelkul le tudsz vezetni, a tradicionalis eskuvok, buliktol kezdve, a modern, vagy szemelyre szabott eskuvok es bulikig. Szerintunk a legjobb vagy ebben a regioban!

Betty es Zoli
Tundik Zoltan & Beata – Restaurant Anker, Reghin
Zoli & Betty

Muzica a fost pe gustul nostru, variată şi am văzut că lumea s-a simţit bine. Vom recomanda acest DJ şi altor viitori miri pentru a se simţi la fel de bine ca şi noi. P.S. pe mireasa au durut-o picioarele de la prea mult dansat 🙂

Nicoleta si Vlad
Colcer Nicoleta şi Vlad – Restaurant Caesar Tg-Mureş
Nicoleta si Vlad

Diversitatea genurilor muzicale a reunit pe ringul de dans invitaţi de toate vârstele, aceştia simţindu-se atât de bine încât miezul nopţii i-a surprins pe multi dansând ţi cântând alături de noi.

Brindusa si Marius
Codarcea Marius & Brînduşa – Restaurant Grand Tg-Mureş
Brindusa si Marius