Bună cititorule! Am avut plăcerea de a-l avea pe Tiberiu şi echipa lui alături de mine la nunta mea. Şi i-am mai văzut la lucru la alte 2 evenimente. Îţi spun cu mâna pe inimă că, echipa de la PlusAudio face toţi banii. Sunt nişte oameni profesionişti cu gusturi muzicale superbe. Echipa este foarte bine organizată, au aparatura de ultimă generaţie şi noutăţi (tun cu CO2). Sunt meticuloși şi apleacă urechea la cerinţele clientului. All in all, îi recomand cu drag pentru orice eveniment. Ai ales DJMures, ai scăpat de grija sonorizării!

Butiurcă Vlad-Olimpiu & Diana – Restaurant Alesia Corunca
Vlad & Diana

Mulţumim pentru atmosfera electrizantă de la nuntă.
Recomand aceşti profesionişti cu o doză sănătoasă de nebunie. Simt pulsul ringului de dans şi ştiu să-l ridice. Fac faţă cu succes la cereri mai solicitante, ţinând cont şi de mofturile mirilor şi de lumea din sală – pentru noi a trebuit o combinaţie umpic mai aparte, să mişte toată lumea şi să fie pe gustul nostru – toate s-au potrivit şi a ieşit o nebunie peste aşteptări.
Recomand cu încredere.

Colceriu Ovidiu & Blanka – Restaurant Sandoria
Ovidiu & Blanka

Am participat la două nunți unde muzica a fost lăsată pe seama lui Tibi. Participanții la nuntă diferiți, nunți diferite un singur lucru în comun: muzica. La ambele muzica a fost punctul forte. DJ-ul un profesionist desăvârșit. A reuşit să citească foarte bine doleanțele nuntaşilor astfel încât distracția a fost la cote maxime. Recomand cu încredere!

Ciula Cristian – invitat nuntă
Cristi - invitat

Aș recomanda oricui care vrea să aibă o nuntă reușită ! Mi-a plăcut seriozitatea lor de care au dat dovadă din prima clipă până la sfârsit!

Am fost foarte mulțumiți și invitații la fel! Ne-am distrat de nota 11! Big like! Am fost surprinși plăcut atunci când ne-au oferit și o surpriză!

A fost o foarte bună alegere mai ales că am avut nuntă mixtă și nu am știut ce echipă să alegem, însă nu am dat greș! Ei știu exact ce au de făcut și au făcut o atmosferă de neuitat! Aș alege aceeași echipă la orice eveniment din viața noastră! Alegeți-i că nu o să vă dezamăgească! Salutări Tibi! You are the best!

Buţiu Florian Cosmin & Éva Ibolya – Restaurant Diamant
Cosmin & Éva

Noi am avut nunta anul trecut în august. L-am avut ca DJ pe Tibi. Recomand cu toata încrederea. Şi-a facut datoria exact cum ne-am înţeles înainte de nuntă.

Ne-a placut pentru ca ne-a dat idei şi sfaturi pentru nuntă, a ţinut cont de ce ne dorim, a ştiut sa lege melodiile între ele – nu a făcut un haos, au fost toate genurile de muzică, i-a făcut pe toţi să se simtă bine. Într-un cuvânt a fost cea mai buna idee să îl contactăm pe Tibi pentru a avea o nunta extraordinară. Îţi mulţumim ca ai ajutat la această zi superbă din viaţa noastră.

Fabian Horaţiu & Alina – Restaurant Sandoria
Horaţiu & Alina

Am avut plăcerea de a colabora cu Tibi pentru nunta noastră în iulie 2017. Recomand cu toata încrederea tuturor care doresc ca la nunta lor să aibe parte de muzică, nu zgomot.

Tibi mi-a întrecut aşteptările prin interesul acordat atât înainte de eveniment cât şi în ziua nunţi asigurându-se că toate detaliile pe care le-am discutat au fost respectate. Am avut invitaţi de toate vârstele şi toate gusturile muzicale, dar Tibi a reuşit să întreţina atmosfera pe întreaga perioadă, a reuşit să o facă chiar şi pe bunica să danseze pe AC/DC.

Tibi vă poate demonstra că lumea se poate distra FĂRĂ MANELE.
Nu doar playlistul creat a fost de calitate ci şi sunetul, iar intensitatea volumului în funcţie de momente a fost foarte bine planificat.

Nu pot decât să aplaud calitatea şi profesionalismul şi cu DJMures de asta o să aveţi avea parte.

Chris Perkins & Andra – Hanul Dracula Daneş
Chris & Andra

@Alexandra: DJ Tibi, ești un om de milioane! Ai creat amintiri de neuitat, nu doar în sufletul nostru ci și al invitaților noștri! Te recomand cu drag, oricând, oricui pentru că la profesionalismul de care ai dat dovadă sunt sigură că poți să mulțumești și cel mai pretențios invitat!
Pentru noi, ziua de 27 MAI 2017 rămâne de neuitat și datorită prezenței tale! Așadar, mulțumim din nou!
Să aveți un an plin, cu multe evenimente reușite! Noi ne revedem la botez. 😉

@Csongi: I would Highly recommend due professionalism and top quality!!!

Mezö Csongor & Alexandra Loredana – Boema Ballroom Corunca
Csongi & Alexandra

Recomand cu încredere! DJMures.ro, o echipă foarte competentă care ştie să-ţi îndeplinească orice cerinţă muzicală! Lumini, sonorizare şi muzică excelentă! Tibi este foarte disponibil şi colaborator în ceea ce priveşte idei si activitati „extra”. Ideal pentru nunţi mixte ca a noastră (cu invitaţi români şi maghiari). Mulţumim DJMures.ro!

Țînteanu Niculiță & Andreea – Castelul Teleki Gorneşti
Nicu & Andreea

Profesionalism, seriozitate şi distracţie pe cinste! Sănătate Tibi şi la cât mai multe evenimente reuşite!

Ovidiu Furnea – solist muzică populară
Ovidiu Furnea

Dacă vrei ca evenimentul tău să aibă o nuanţă deosebită atunci alege DJMures.ro!
O echipă formată din oameni tineri, plini de viaţă, organizaţi, punctuali cu temele făcute în ceea ce priveşte muzica, genuri muzicale.
Dacă o să alegeţi DJ Tibi, nu vă alegeţi doar cu DJ pentru eveniment ci şi cu un prieten!
Mulţumim frumos DJ Tibi pentru atmosfera creată la nunta noastră din 02.09.2017, mulţumim pentru ziua noastră specială!

Girbe Sebastian & Mirabela – Restaurant Diamant
Sebi & Mira

Iubesc profesionalismul şi să ofer servicii de DJ / sonorizare de o calitate superioară. Nu îmi place să mă laud, însă clienţii mei au fost extrem de mulţumiţi de serviciile de DJ prestate de mine, dovada este lista lungă de referinţe şi aprecieri din partea acestora. Este foarte îmbucurător să vezi că serviciile tale de DJ sunt apreciate şi că poţi aduce zâmbete de mulţumire pe feţele participanţilor de la fiecare eveniment.

Orice persoană doreşte ca evenimentele importante din viaţa sa, să fie unice şi memorabile, de acea îmi place să ofer serviciile de DJ / sonorizare în funcţie de tematica evenimentului dar şi de personalitatea participanţilor. Ca DJ nu oferi doar nişte servicii ci te apropii de oameni, comunici cu ei şi încerci să le pui la dispoziţia lor tot ce este mai bun. În acest mod creezi inevitabil legături şi te apropii de sufletul clienţilor tăi.

În cadrul nunţilor, îmi place să creez o atmosferă de poveste pentru ca mirii să se simtă cu adevărat speciali pe ringul de dans. Sunt foarte mulţumit şi mă simt împlinit în momentul în care văd că invitaţii de la petreceri, nunţi, botezuri şi de la alte evenimente sunt mişcaţi în paşi de dans energici de acordurile muzicii oferită de mine. Este foarte îmbucurător atunci când participanţii la evenimentele la care particip sunt încântaţi de atmosfera şi ambianţa muzicală creată şi expresia de pe feţele lor este una de o fericire radiantă.

Mulţi dintre clienţii mei au fost surprinşi de pasiunea ce o pun în realizarea servicilor de DJ. Însă, pentru mine să fi DJ, nu este doar un job ci o artă. O artă prin intermediul căreia faci ca inimile oamenilor să fie mişcate de acordurile sublime ale muzicii.

Însă cuvintele mele sunt acum de prisos deoarece rezultatele servicilor prestate spun totul despre mine.

Referinţele şi aprecierile clienţilor mei sunt o carte de vizită, ele vorbesc despre profesionalismul şi calitatile mele ca DJ.