Referinţele şi aprecierile clienţilor sunt o carte de vizită, ele vorbesc despre profesionalismul şi calităţile unui DeeJay.

Mă bucur să văd că serviciile oferite de mine sunt apreciate şi aduc zâmbete de mulţumire pe feţele participanţilor la fiecare eveniment. Ca DJ mă străduiesc să ofer calitate, punctualitate şi profesionalism, fără excepţie.

DJ-ul nu oferă doar nişte servicii ci trebuie să fie apropiat oamenilor, să comunice în continuu cu ei armonizând dorinţele lor cu experienţa muzicală pe care o are. În acest mod creezi inevitabil legături şi te apropii de sufletul clienţilor tăi.

Roşca Alina & Ovidiu – Atrium Ungheni

Ca om, Tibi este un tip foarte serios la prima vedere (prea profi uneori 🙂 ), însă discutând cu el poţi observa cum „se transformă” într-o persoană cu mult simţ al umorului … într-un prieten cu care poţi discuta şi care îţi poate oferi sfaturi preţioase pentru nunta ta şi nu numai.

Szakács Szilárd & Szende – Apollo RAB Benţa Sg de Mureş

Puneți-vă de acord în privința stilului și genului de muzică, dar nu vă amestecați în crearea playlist-ului. Nu trebuie să fii profesionist ca să rulezi un playlist de pe un laptop. N-o să regretați, fiindcă în acest fel se va observa calitatea și petrecerea va fi garantată.