Mire & Mireasă:
Mureșan Adrian & Mariana

Locație:
Restaurant Cezar Târgu-Mureș

Ce au avut de spus:

Am avut deosebita plăcere de a fi alături de o pereche minunată de miri cu câțiva ani în urmă. De la început și până la sfârșitul nunții am rămas plăcut impresionați de buna organizare și atmosfera creată atât pe partea de staroste cât și pe partea de DJ. Totul datorită lui Tibi. Din acel moment am zis DA, Tibi este omul potrivit pentru a ne organiza nunta.

Nu a mai fost nevoie de nici o recomandare și fără a sta pe gânduri într-o zi la un ceai am stabilit totul. A fost exact ceea ce ne-am dorit. Am avut o nuntă minunată, bine organizată în care toată lumea s-a simțit bine și a fost pe ringul de dans.

„Nu am mai fost la o nuntă mai bine de 5 ani la care să dansez atât” a fost unul dintre mesajele primite de la invitații noștri. Muzica a fost pe placul tuturor.

Îți mulțumim Tibi pentru că ai fost de acord să fi alături de noi în cea mai importantă zi din viața noastră. Așa că dragii noștri, îl recomandăm pe Tibi din tot sufletul nostru și cu toată încrederea. Veți avea parte de cea mai bună organizare a evenimentului dumneavoastră și o atmosferă de neuitat.

În filmulețul alăturat se vede foarte bine cum toată lumea a fost pe ringul de dans de la cel mai mic până la cel mai mare.

Vezi ce au spus şi alţii ...