O galerie de imagini ce reflectă o mică incursiune în timp a celor 15 ani de experienţă acumulată ca şi DJ Nuntă. Fiecare nuntă este un moment aparte în viaţa tinerei familii.

Pentru că muzica este o expresie explozivă de sentimente plăcute şi emoţii, eu încerc ca prin intermediul serviciilor pe care le ofer să amplific frumuseţea acesteia. Având experienţă în domeniu prin participarea la peste 400 de evenimente, ştiu ce vor clienţii mei şi cum să le ofer tot ce este mai bun. Cu ajutorul echipamentelor moderne şi de calitate orice eveniment simplu poate fi transformat în ceva spectaculos.

O poză spune o mie de cuvinte despre personalitatea dar şi despre munca pe care cineva o depune. În următoarea galerie de fotografii veţi putea vizualiza poze cu echipamentul folosit de mine şi imagini de la diversele evenimente la care am participat.

Botez David Calin Farcas

Botezul micutului David Calin, sustinut cu Florin Vos, Danut Pop, Doru Pop, Cirpian Picovici, Ana Toncean Crisan. in localitatea Reghin, jud. Mures.

Lumini asigurate de echipa DJ MURES – powered by plusaudio.

5 images & 1 video

Oltean Adrian & Andrea

Servicii de DJ si sonorizare asigurate la restaurantul Predeal din Tg-Mures, alaturi de starostele Emil Sabau si echipa foto/video Studio Arten din Reghin.

1 video

Pal Tiberiu – DJ Nunta Mures

Tiberiu Pal DJ in action. Ca DJ profesionist cred ca este esential sa folosesc aparatura moderna pentru a crea o atmosfera in care predomina distractia si voia buna. La evenimentele corporate ma asigur intotdeauna ca ambianta muzicala sa nu fie plictisitoare ci sa imbunateasca starea de spirit a participantilor.

19 images

Pollac Csaba & Timea

Nunta sustinuta la pensiunea AnKa din Reghin alaturi de maestrul de ceremonii Lucian Pavel, si cu echipa foto/video Studio Arten.

1 video

Treanca Claudia & Adrian

Nunta sonorizata la restaurantul Business din Tg-Mures, alaturi de video Fabian Karoly Pal si foto Alina Cristina Pop.

1 video