O galerie de imagini ce reflectă o mică incursiune în timp a celor 18 ani de experienţă acumulată ca şi DJ Nuntă. Fiecare nuntă este un moment aparte în viaţa tinerei familii.

Pentru că muzica este o expresie explozivă de sentimente plăcute şi emoţii, eu încerc ca prin intermediul serviciilor pe care le ofer să amplific frumuseţea acesteia. Având experienţă în domeniu prin participarea la peste 400 de evenimente, ştiu ce vor clienţii mei şi cum să le ofer tot ce este mai bun. Cu ajutorul echipamentelor moderne şi de calitate orice eveniment simplu poate fi transformat în ceva spectaculos.

O poză spune o mie de cuvinte despre personalitatea dar şi despre munca pe care cineva o depune. În următoarea galerie de fotografii veţi putea vizualiza poze cu echipamentul folosit de mine şi imagini de la diversele evenimente la care am participat.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/rdjm2150/public_html/wp-content/themes/dt-the7/inc/extensions/core-functions.php on line 951

Echipament de sonorizare nunţi

La ora actuală, deţinem 6 seturi de DJ Pioneer de calitate, cât şi 7 seturi de incinte acustice RCF perfomante (de la 800W până la 8kW+), lumini inteligente, diferite efecte cu LED şi schela profesională. Toate aceste echipamente sunt folosite pentru a creea o atmosferă muzicală pe placul clienţilor noştri.

32 images