Tibi már az első beszélgetéskor pontosan azt mondta el, amit mi mondtunk volna, ha meg kellett volna fogalmazni, hogy mit szeretnénk. A készülődés alatt egyáltalán nem aggódtunk a zene miatt, és nagyon jól tettük, hogy megbíztunk benne, mert minden elvárásunkat felülmúlta. A vendégeink azóta is sokszor elmondják, hogy nagyon jó volt a buli. Tibi nem csak azt “tudja”, amit meg lehet tanulni, hanem nagyon jól érzi is az adott társaság és az emberek természetét, talán ezért is hallgatom azóta is gyakran a WHO-t 🙂 Köszönjük!

Szabó Tibor & Imola Csilla – Sandoria étterem
Tibi & Csilla

Nagyon örvendünk, hogy Tibit választottuk az esküvőnk zenei felelősének, csodás hangulatot teremtett, ugyanakkor meghitté varázsolta az ünnepet.
Egy olyan esküvőt szerettünk volna szervezni ami nem a hagyományokat, nem az elvárásokat, hanem minket tükröz. Ennél jobban senki másban nem bízhattunk volna meg, hogy ebben partner legyen, hogy odafigyeljen ránk és a kivánságainkra, ugyanakkor olyan szakember és ember akitől jó tanácsokat kaptunk a megálmodott esküvőnk kivitelezésében.

Szívból köszönjük Tibi!

Pongrácz Mátyás & György Katalin – Teleki Kastély Gernyeszeg
Matyi & Kati

Pont olyan esküvőnk lett, többek között Tibinek köszönhetően, amilyenre mindig is vágytunk! Ezúttal is nagyon köszönjük, és szívből ajánljuk mindenkinek! Best DJ 🙂

Ignácz Péter & Iringó – Grand Lion Gernyeszeg
Peti & Iringó

Rendkívül megvagyunk elégedve a nyújtott szolgáltatásokkal! Nálunk sajnos (de végül szerencsére) úgy adódott, hogy a régi DJ-ünk egy hónappal az esküvő előtt visszamondta jelenlétét. Kétségbe esve kerestünk alternatívákat, amíg Pál Tibi és csapatával találkoztunk. Magas szakmai felkészültséggel, tapasztalat bőséget sugárzó önbizalommal, kooperatív módon rövid időn belül sikerült kapnunk egy kölcsönösen kielégítő megoldást. Az esküvőn nyújtott szolgáltatások meghaladták az ígérteket. Köszönjük nagyon szépen nektek, hogy hozzájárultatok életünk legszebb napjának formáláshoz!

Madarász Róbert Rossi & Kinga – Sólyom vendéglő Marosszentgyörgy
Rossi & Kinga

A DJMures csapatával mindig jó az együttműködés, Tibiben egy olyan embert ismertem meg aki rajong a munkájáért, pozitív beállítottságú és mindig jó hangulat veszi körül. Akinek elvárásai vannak készüljön fel: túl fogják szárnyalni. Ajánlom!

Kováts István – Grazioso Quartett
István - zenész

Ha ugyanezt a komolyságot, hozzáállást és lendületet tartjátok, ahogy azt tőletek sok éven át tapsztalhattuk, a DJMures.ro csapatának hosszú karriert jósolok.

Csak így tovább!!! Klienskörötök maximálisan ki volt, van és lesz szolgálva!

Török Szilárd – házigazda/vőfely
Szilárd - házigazda

Profizmus a legfelsőbb szinteken!!!  Köszönjük a legutóbbi, fergeteges újévi bulit, amely egy egyszerű vidéki terembe varázsolt nagyvárosi klub-hangulatot. Nem találkoztam még olyan emberrel, aki ne lett volna megelégedve a szolgáltatásaitokkal, én is szívből ajánlom. Hajrá fiúk! Bravo bãieti, vã felicit! #simplythebest

Szövérfi Karolina – Szilveszteri buli
Karolina - szervező

Egy mulatás sikerének titka a minőségi zene megválasztásán múlik, de ugyanakkor a meghívottak ízlésvilágára való ,,rászabás” elengedhetetlen. A DeeJay figyelemmel kísérte a meghívottaink egyéniségét / személyiségét és olyan zene-listát – dalkeverést állított össze, amelyikkel mindannyian azonosulni tudtak – és ez nagyban hozzájárult a rendezvény sikeréhez.

Csilla si Marius
Dumitrescu Marius és Csilla – Caesar vendéglő, Marosvásárhely
Csilla & Marius

Ízléses és változatos zeneválogatás volt, amitől az emberek jól érezték magukat. Pár dolgot leszámítva (de amik javíthatóak a jövőben) ajánlani fogjuk ezt a DJ-t más fiatal párnak is, hogy hasonló, tartalmas szórakozásban legyen részük, mint nekünk. Köszönjük Tibi a jó hangulatot! Minél több hasonló esküvőt kívánunk neked! (mint DJ 🙂 ).

UI: a menyasszony lábai megfájdultak a sok tánctól 🙂

Nicoleta si Vlad
Colcer Nicoleta és Vlad – Caesar-étterem, Marosvásárhely
Nicoleta & Vlad

Kiváló! Ez show volt a javából! Nagyon fontos, hogy az ifjú pár gyakran legyen a táncparketten. A jó kaja, a jó zene, és a fiatalok a porondon. Ez minden! Én kitűnően éreztem magam és a párom is. Hogy a többiek, hogy mulattak, azt talán tőlük kellene megkérdezni. De, amint elnéztem azokat, akik mellettünk táncoltak… szuper volt. Nagyon köszönjük!

Corina si Claudiu
Pastor Corina és Claudiu – Alesia-étterem, Koronka, Maros-megye
Corina & Claudiu

Íme, a mi sztorink Tibivel: látatlanban választottuk őt, bízva a násznagyunk megítélésében. Első találkozásunkkor egy régeni üdítőzéskor képeket mutatott valamint videoklippeket, és elmagyarázta, hogy azokból az infókból, amit megosztottunk vel, ő, hogy látja megvalósíthatónak az esküvői zenét és szórakóztatást – és telitalálat volt. Siker! Álomesküvőnk volt, figyelembe véve azt a tényt is, hogy magyar-román, vegyes esküvőről beszélünk. Vendégeink, elmondásuk szerint mindannyian jól szórakoztak. Minden stílusú és nyelvű zenei válogatásra táncoltak és elégedettek voltak a DJ-Tibi által kreált hangulattal. Röviden és tömören: válasszátok a PlusAudio szolgáltatásait bármiféle családi és céges rendezvényre! Nem fogjátok megbánni!

Pollac Tímea és Csaba – AnKa-panzió, Szászrégen
Csabi & Timea

Tibire hagytuk gondolkodás nélkül a zenés szórakoztatás gondjait. Az első találkozással kezdődőleg már szakszerűen vezetett az esemény lebonyolításában. Mi azt akartuk, hogy a feszültséget és a felelőség terhét vegye le vállunkról, hogy szórakozhassunk úgy, mint, ahogy ezt a barátainkkal tenni szoktuk. Tibi ezt megértette és gondja volt arra, hogy a táncparkett mindig tele legyen, kielégítve minden vendégcsoportunk táncos kívánságait. Köszönjük a kellemes zenei élményt és csak ajánlani tudjuk bármikor.

Rusu Mirabela és Marius – Europa-vendéglő, Marosvásárhely
Marius & Mirabela

Tibit 2013 májusában ismertem meg. Egy rövid találkozás alatt kellemes benyomást keltett azáltal, hogy pontos volt és jól felkészült. Az esküvőn választott dalok éppen úgy csengtek el, ahogy azt megbeszéltük. Váltakoztak a régi stílusú valamint az új zenei kiadások. Az after party is remekül sikerült. Abban az esetben, hogyha éppen DJ-t kerestek – hívjátok fel Tibit és üljetek le vele egy teára – valószínű nem bánjátok meg!

Mihăilă Rareş és Alina – Black Lord, Marosvásárhely
Rareş & Alina

Röviden: szuper csapat, szuper DJ, szuper buli. A zene csillagos 10-es, mindenki ízlésének megfelelt. Nagyon jól éreztük magunkat és a hangulat tökéletes volt. Mindenkinek nagy szeretettel ajánljuk, hogy vegyek igénybe Tibi zenei szolgáltatásait. Köszönjük teljes szívünkből!

Ghinescu Radu és Odette – Marion étterem, Szászrégen
Radu & Odette

Örömmel írunk és teljes bizalommal ajánljuk Pál Tibit, mint esküvői DJ-t. A honlapon megosztott, hasznos információkból kerültünk éppen Tibihez. Majd néhány Skype-beszélgetés követte és ez erősítette bizalmunkat a szakszerűségében – ugyanis külföldön élünk. Már a legelején elvarázsolt Tibi rugalmassága, elhivatottsága és a munkához való hozzáállása: igazi szakember, előbb leellenőrizte a helyszínt, majd érdeklődött a meghívottak nemzeti és korbeli hovatartozásáról.

Az esküvőn spontán döntéseket hozott és mindig a legtalálóbb zenét választotta. Az egész vígadózás alatt mindannyian jól éreztük magunkat (beleértve Tibit is) 🙂 Táncoltunk, kalandoztunk, majd újra táncoltunk. Tibinek sikerült harmóniát alkotnia a jól választott zene és a mulatozók hangulata között. Senki nem unatkozott. Mindezekért, Tibi, mi nagyon köszönjük!

UI: Adrian Morar eseményfotós honlapjáról letölthetőek az esküvőn készült képek. >>>click ide<<<

Schmid Marc és Diana – Dracula csárda, Daneş, Segesvár
Marc & Diana

Éppen DJ-t kerestünk és az évente megrendezett Esküvői Vásáron találkoztunk egy karakteres emberrel, aki tudja, hogy mik a teendők egy tökéletes esküvői élmény eléréséhez. Már az első beszélgetés után tudtuk, hogy Tibi a mi emberünk. Mikor azt is elmondta, hogy a vőfélyi teendőket is vállalja, akkor már gondolkodás nélkül őt választottuk életünk kiemelkedő pillanataihoz. Köszönjük Tibinek és a PlusAudio csapatának a szervezésben nyújtott segítséget, a nehézfüst-effekt és a különleges fényhatás kezelőinek színvonalas munkáját, valamint a hangosítás kiváló minőségét. Egyszóval, profi volt! Mindenkinek szívből ajánljuk a PlusAudio szolgáltatásait.

Cichi Kinga és Alin – AnKa-étterem, Szászrégen
Kinga & Alin

Az én szemszögemből egy sikeres esküvőhöz jó étel kell, jó ital kell, de legfőképpen jó zene kell. Örömünkre szolgál, hogy telitalálat volt a PlusAudio csapattal való együttműködés. Szakszerűségről tettek tanúságot, ami megmutatkozott az esküvőnkön és köszönhető több évi tapasztalatukban. Több dícséretet kaptunk vendégeinktől a jó zenéért, ami mindannyiunk örömére szolgált. Köszönjük PlusAudio a szolgáltatásaitokat és minden alkalommal ajánlani fogunk titeket!

Epure Mircea Nelinio és Alina – Privo Hotel, Marosvásárhely
Mircea Nelinio & Alina

Elsősorban ezúton is meg szeretnénk köszönni Tibinek és csapatának azt a kiváló szolgáltatást, amit az esküvőnk alkalmával nyújtottak. Tudták, hogy nagyon fontos volt számunkra a színvonalas lakodalom és ennek minőségét csak fokozta a szakmaiságuk, jókedvük és rugalmasságuk.

Íme, a tapasztalataink részletesen:

Tibiről és csapatáról már sokat hallottunk, hisz a hírek hamar terjednek, ha valaki olyan ilyen jellegű szolgáltatást tud nyújtani. Mivel külföldön tartózkodunk, ezért kicsit aggódtunk, hogy miként fog zajlani a kommunikáció. Hamar kiderült, hogy feleslegesen. Kb. fél évvel az esküvőnk előtt felvettük Tibivel a kapcsolatot és egy 20 perces telefonbeszélgetésen keresztül egy tömör, de ígéretes felvilágosítást kaptunk.

Leszögeztük a dátumot, majd a találkozó időpontját. Hangsúlyoznám, hogy a személyes találkozás elengedhetetlenül fontos, hisz ekkor kell leszögezni a bulihoz kapcsolódó legfontosabb részleteket. Ezt követően az esküvő napjáig csak annyit kellett megerősítenünk egymásnak, hogy minden a legnagyobb rendben és terv szerint haladnak a dolgok.

Az esküvő napján élő zenészeink is voltak. A DJMures csapata nagyon profin alkalmazkodott, készenlétben voltak mindig és ahányszor rajtuk volt a sor, fergeteges buli volt az eredmény. Éppen ezért melegen ajánlom Őket bármilyen bulira, a srácok állják a sarat.

TIPP: Állapodjatok meg többnyire a zenei stílusban, de a playlist összeállítását bízzátok nyugodtan rájuk, mivel ekkor látszik igazán a profizmus. Egy playlist-et bárki lejátszik egy laptop-ról, de itt ennél sokkal többről van szó. Nem bánjátok meg!

Szakács Szilárd & Szende – Apollo RAB Benta, Marosszentgyörgy
Szilárd & Szende

Amikor elkezded tervezni az esküvőt, az egyik legfontosabb faktor a zene, azér, mert ettől függ a mulatság hangulata. Mielőtt elhatároztuk volna, fenntartásaink voltak a DJ-es esküvővel kapcsolatban. Találkoztunk Tibivel, majd úgy döntöttünk, hogy őt választjuk.

Jelen pillanatban is alátámasztom, hogy ez egy kitűnő döntés volt. Különlegesen jó hangulat uralkodott az esküvőnkön, ugyanis az első perctől kezdve az utolsóig, végig táncoltak a meghívottaink.

Óriási köszönet Pál Tibi és szívből reméljük, hogy sok fiatal, minőségi zenekedvelő pár fog téged meghívni party-DJ ként az esküvőjükre.

Stelescu Péter és Tímea – Darina, Marosvásárhely
Péter & Timea

Szeptemberben éppen olyan esküvőnek voltunk a részesei, amit, mintha ránk szabtak volna – nagy részben köszönhetően a kiváló csapat tagjainak, akivel együtt dolgozhattunk.

Egyikük éppen Pál Tibi: a zenei motor felelőse. Egy virtuális, élő kapcsolat, valamint pár sor chat-en és egy Skype beszélgetés éppen elégséges volt ahhoz, hogy megbeszéljük az összes részletet, ami a Z-napot illeti.

Tibi a kezdetektől nyitott volt, megértő és rugalmas – a legfontosabb – ráérzett gyorsan, hogy mit akarunk és mit nem akarunk hallani. A hangbeállítás nagyon jól sikerült, a fény beállítás viszont valósággal kiemelte a terem belsőépítészeti adottságait.

Abban egyeztünk meg, hogy rábízzuk a dalok válogatását és ezek lejátszásának megfelelő pillanatait. Egyedüli kérdésünk a zenei stílus megválogatása volt. Egyeztetni kellett a fiatalok és azöregek ízléseit az ifjú pár rock és heavy kedvenceivel – és ezt Tibinek sikerült.

Mindenki kitűnően érezte magát, a táncparkett végig foglalt volt.

Ha egy olyan esküvőt akartok, ahol “muszály pingvinkedni” vagy szürcsölni a levest adott ritmusokra, vagy, ha a zene dübörgésétől három napig akarjátok, hogy csengjen a fületek, akár szívecskés vetítésre vágytok –  akkor NE keressétek Tibit! A többiek bátran csöröghetnek!

Drăgan Mihai és Mădălina – Haller kastély, Ugra
Mihai & Mădălina

Tibiről nem sokat tudtunk, a férjem látta néhány esküvőn dolgozni … úgyhogy rá hallgattam és ezt nem bántam meg 🙂 A mi esküvőnkön Tibinek, mint DJ sikerült olyan hangulatot teremtenie, ami minket képvisel: egész este dinamikusak voltunk, boldogok … “super happy” és “in love” 🙂

A mi szemszögünkből nézve egy igazi vér-profi vagy és mégegyszer megköszönjük mindazt, amit az örömteli eseményünkön tettél. Emberként, Tibi nagyon komolynak tűnik első látásra (néha túl profinak 🙂 ) ellenben egy rövid beszélgetés után észrevehetően átalakul egy humort értő és szerető lénnyé – egy olyan baráttá, aki értékes tanácsokat adhat az esküvődre és nemcsak.

Bizonyosan várunk majd egyéb élet eseményünkhöz! Nagyon köszönünk mindent!

Roşca Alina és Ovidiu – Atrium, Nyárádtő
Ovidiu & Alina

Álomesküvőnk volt! Vendégként egy esküvőn, a zene és az előétel a legfontosabb a számunkra. Ha nem megfelelő a zene, akkor a vendégek nem állnak fel táncolni. Mi csak DJ –t választottunk szóló énekes és együttes nélkül. Néhányan megjegyezték ismerőseink, hogy megbánjuk azt, ha legalább egy énekest nem bízunk meg, hogy a főfogások elfogyasztása közben szóraoztassa a vendégeket. Nem igazán tartottuk fontosnak ezt a véleményt.

A PLUSAUDIO DJ-ét választottunk és nem bántuk meg. Tudta mindvégig, hogy milyen dalt és mikor kell tennie arra, hogy a táncparketti jóhangulat megmaradjon és ne hűljön ki. A kezdőtánctól – ami nehézfüst- effektel gazdagított volt – a vigadozás végéig tele volt a porond, mert mindenki talált táncolni való ritmusokat. Sokszor az étel az asztalon maradt és a vendégeink inkább a táncot választották.

Az esemény végén – összegezve a tapasztalatainkat – arra a következtetésre jutottunk, hogy jó ötlet volt a PLUSAUDIO DJ-it választani. Pál Tibit lemezlovasként is, de elsősorban emberként nagyra értékeltük, mert teljes komolysággal és hozzáértéssel végezte a feladatát. Egy részről reszkíroztunk – nem ismerve őt személyesen – de más részről sokat nyertünk a Tibivel való közreműködésben. Neki köszönhetően egy csodálatos esküvői vígadozásban volt részünk: az összes elképzelhető zenei műfajra bulizhattunk és maximálisan szórakoztunk!

Köszönjük a magas szintű szolgáltatásaid és ezúttal ajánljuk is azokat az ifjú pároknak! Egy kis tanács nekik: ne spóróljatok a zenén! Az ár/érték arány az igazi mérvadó és akkor különleges esküvőtök lesz. Pál Tibi tehetsége megérdemel minden pénzt, azért, amiért a hangulatért tenni tud!!!

Ruţa Ioana és Vlad – Sandoria étterem, Marosvásárhely
Ioana & Vlad

PLUSAUDIO-OK! Szuper esküvő, még mindenki táncol. Csillagos tízes! Mint DJ – mindig is hozzá fogunk fordulni. Kiváló, szuper, fenséges! Számítsatok Tibire és hagyjátok, hogy tegye a dolgát! Köszönjük!

Sandor Andrei és Mónika – La Angela étterem, Marosvásárhely
Moni & Andrei

Egy különösen szép esküvőnk volt, mindenki kitűnően érezte magát és úgy táncoltak az emberek, hogy elképesztő. A fiúk érezték a termet és a zene abszolút tökéletes volt. Rengeteg olyan képünk van, amelyen meghívottainknak fülig ér a szájuk.

Rengeteg köszönetet és dícséretet kaptunk és vannak vendégeink, akik importálni akarják más városba ezt a szolgáltatást 🙂 Nektek köszönhetően ez az Álomesküvőnk olyan volt, amit mindig is szerettünk volna! Ezenkívül még elmondanám azt, hogy Tibitől rengeteg olyan tanácsot kaptunk, ami segített az előkészületekben is. Szívből köszönjük mindazt, amit értünk tettél!

Sprînceanu Diana és Gabriel – Peştişorul de Aur, Marosszentkirály
Diana & Gabriel

Akarsz egy igazi mulatozást? Együttes legyen vagy DJ? Hmm… Egyszerű a megoldás! Egyértelmű: DJ! És nem akármilyen! Egy tapasztalt-, nyitott- és elérhető ember legyen az. Én a PlusAudio szolgáltatását választottam a kicsim keresztelőjére és kiválóra sikerült!

Iulian si Luminita
Chiorean Luminiţa és Iulian – Keresztelő
Iulian & Luminiţa

If you are a bride to be, DJ Tibi is a must have on your wedding list! Look no further, he is the best!
Trust me, you will need an experienced and trustworty person on your BIG day. Tibi won’t let you down, even more, he will give his very best, so that you can have the time of your life, while friends and family will be dancing around you ALL DAY LONG! We recall our special day with joy- where everyone was dancing and singing together- Tibi united us on a different level.
Tibi is a professional DJ, with more than 20 years of experience, and we knew we wanted him to be our DJ after our first chat.
With great pleasure and love we reccomend DJ Tibi’s services, and we can promise you two things- you will have the BEST TIME on your special day, and will have NO WORRIES as far as the party and magical mood/ atmosphere goes!

We reccomend DJ Tibi with great pleasure!

Kéményes Alpár Tibor / AnnaMária – Kerekerdő Marion Szászrégen
Tibi & AnnaMária

Elmondhatom, hogy nagyon köszönöm, hogy életünk legszebb napjan a DJMures egyik DJ-et választottuk. Mégegyszer köszönjük szépen!!!!! Minden egyes zeneszám, a beálitottság, a meghívottak vonzása a táncparkettre minden benne volt, érzett, hogy igenis szívből csináljak és nem hiányzott semmi. Én, mind vőlegény, és a párom, mind menyasszony, és a rokonok is, megvoltunk elégedve. Nagyon köszönjük és sok sikert továbbra. Mégegyszer köszi Riki és Tibi!!!!!

Györfi György & Hajnal – Körtvélyfája
Gyurika & Hajnici

Szia Tibi! Nagyon szépen köszönöm, hogy ott voltál velünk, az örökös jókedveddel és a humoroddal feldobtad a hangulatot, és nem utolsó sorban olyan zenét szolgáltattál, ami mindenki ízlését kielégitette.

Van egy olyan érzéked, hogy nagyon ráérzel arra, hogy milyen számokra bulizna szívesen a vendég, azt hiszem ezt nevezik profizmusnak. És te profi vagy abban amit csinálsz, szívvel, lélekkel és szeretettel csinálod, és ezt nem lehet megfizetni.

Habár mi nem adtunk neked playlistet, mégis voltak olyan számok, amikor Robertre néztem, és kérdeztem, hogy ő kérte? Az egyik kedvenc száma volt, rengeteget hallgatta az esküvő elött (nem egy mostani befutott szám), és nem kérte, te éreztél rá, és raktad fel 🙂

Tiszta szívemből tudlak ajánlani bárkinek, és a legjobb döntést hoztuk, amikor téged kértünk fel. Azt kívánom neked, hogy mindig ilyen szívvel-lélekkel tudd végezni a munkád. Köszönjük!

Todor Marika & Robi – RAB Bența Apollo Marosszentygyörgy
Marika & Robi

Egy nagyon jó buli volt, nagyon jó csapattal és egy szuper DJ-el. Zene minden kornak, minden stílus volt és mindenki bulizott. Egy jó esküvőnek ez a titka, a kaja kell nagyon jó legyen és a zene az mégjobb.

10*** részünkről. Köszönjük nagyonszépen, a legjobb buli volt.

Benyi Timea és Robert – Peştişorul de Aur, Marosszentkirály
Robert & Timea

Sziasztok! Mi az esküvő után vagyunk már. Ha DJ vagy együttes, ilyen kérdéseken gondolkoztok, akkor mi csak egyet mondhatunk, Tibi az adott szó embere. Az első találkozástól úgy éreztük, hogy ismer minket. Kitalálja minden gondolatunkat és tud alkalmazkodni is hozzá. Megfelelő. Rugalmas.

Ha olyan bulit akartok ahol mindenki jól érzi magát, mindenki ízlésének megfelel a zene és a papok is szét izzadjak magukat a tánctól, akkor Tibi a ti emberetek. Ha esküvő, akkor legyen DJ, és ha DJ, akkor legyen Pál Tibi. Hajrá!

Mottó: minőség és happy!

Hét hónap után kaptam ezt az üzenetet tőlük:

“Tibor egy ideje készültünk ezt még elmondani neked, kerestük a megfelelő alkalmat, most csak így spontán: idén öt esküvőn voltunk a miénk után és mindegyiken rád gondoltunk és áldottuk a Fennvalót, hogy helyén volt az eszünk, amikor rád bíztuk magunkat zene dolgában! Még egyszer köszönjük szépen! Ha egyszer megismételjük a bulit, újra megkeresünk!”

Bartha Robi & Iza – White Horse Gernyeszeg
Robi & Iza

Három évvel ezelőtt részt vettünk egy lagzin, ahol Tibi szolgáltatta a talpalávalót. Megismerhettük munkásságát amit oly’ nagy kedvvel és odaadással végez. Már ott eldöntöttük, hogy saját esküvőnkre mi is ilyen hangulatú modern bulit szeretnénk. Tibi hozzájárulásával, ez idén megvalósult. A vendégek többsége, velünk együtt, remekül érezte magát. Köszönjük szépen Tibi!

Dénes Ferenc & Tünde – Perla étterem, Marosvásárhely
Frici & Tünde

Szia Tibi, még egyszer meg szeretnénk köszönni, hogy olyan fergeteges bulit rendeztél. Mindenki megvolt nagyon elégedve, de főleg mi nagyon jól éreztük magunkat. Amikor a nyitótáncunk után meghallottam a “Leonard Cohen – In my Secret Life” dalt, már tudtam, hogy jó kezekben van a mulatság … (ez az egyik legszebb, kedvenc számom 🙂 ) Puszilunk és sok munkát továbbra is!

Sandu Adi & Kinga – Valea Verde Retreat, Kund
Adi & Kinga

Számunkra a mai nap emléke Tibi segítsége nélkül sosem lett volna KÜLÖNLEGES 🙂 Idegen, ellenben különleges emberre leltünk Tibi személyében aki mindenben mellettünk volt és nem kis tapasztalatával kitűnő meglátásaival sokat segített nekünk. Ha megbízható személyt keresel és egyben SZAKEMBERT, akkor bátran bízd társaságot hangulatát Tibire. Megbánni nem fogjátok, csak azt, ha nem őt választjátok.

Kása Sándor és Magdolna – Sirály étterem, Week-End
Sándor & Magdolna

A mi esküvőnk nem a “hagyományos” esküvők közé tartozott. Mást szerettünk volna és fontos volt hogy az a nap tökéletes legyen. Ebben Tibi nagy segítségünkre volt megértette, hogy pontosan mit szeretnénk és megtett minden tőle telhetőt, hogy kívánságainknak megfeleljen. Sikerül is neki nagyon jól, mindenkinek ajánljuk őt.

Szűcs Emese & Imre – Haller Kastély Ugra
Imre & Emese

Bizalommal ajánljuk a PlusAudio csapatát, akik nem egy, hanem két különleges eseményen volt velünk és értünk. 🙂 A zene és a hangulat kitűnő volt és a táncparkett mindvégig teli. Tibi és Săndel elbűvőlt mindannyiunkat a szak- és időszerűségükkel – a törődésük és spontaneitásuk lenyűgöző volt. Ráadásul, ha még egy jól szervezett eseményre és jól szervezkedő vőfélyre is szükség lenne, akkor mindenképp Tibi Pál-ra adnánk a voksunkat.

Simion Alexandra és Mihai – Manadas-étterem, Marosvásárhely
Alexandra & Mihai

A legcsodálatosabb nap az életünkből, az, az esküvőnk napja volt. Önfeledten es ellazulva élveztük a bulinkat, mert tudtuk, hogy olyan zene lesz, amit szeretünk és tudtuk, hogy a meghívottjaink is bulizni fognak. Ez a buli a legfontosabb záró része eme csodálatos és egyedi napnak. Érdemes felejthetetlenné tenni a jó minőségű és akár személyre szabott zenével. Megbízhatóság és garantált profizmus jellemzi Tibi munkáját. Minden fiatal házasulandó párnak bátran ajánljuk. UI: Köszönjük neked Tibi, hogy életünk legszebb napjainak részese voltál!

Varga-Orbán Enikő és Sándor – Pescăruș-étterem, Marosvásárhely
Enikő & Rozsda

Véletlenül találtunk rá az interneten. Nagyon elégedettek vagyunk azzal, amit Tibi tett a csodálatos esküvőnkön, amelyen ugyanúgy román és magyar vendégek is voltak. Munkája által, álomesküvővé varázsolta azt a napot. Köszönjük!

Kapás Elena és Zoli – Peştişorul de Aur étterem, Darina, Marosszentkirály
Elena & Zoli

Az esküvő után 5 hónappal eljöttünk mi is, hogy elmondjuk véleményünket a zenével kapcsolatban – azaz, a zenével, a fény-, valamint füsteffekttel – mert mi azt a bővebb csomagot választottuk. Úgy gondoltuk, hogy legyen valamivel több, mint egy banális tűzijáték a tortán, mint, ahogyan általában azt láthatjuk esküvőkön. Azért is tettünk így, mert az esküvőnk éjszakai volt, vagyis kb. 80%-ban éjszakai.

De elárul mindent a hangulatról a még fent lévő filmecske, amit Tibi készített : https://www.youtube.com/watch?v=SoolnrESq-s&feature=youtu.be Na, ebből lejön az is, hogy milyen volt a hangulat.

Semmi kivetnivalónk nem volt a zenei résszel, sőt a vendégeink is elégedettek voltak. És ez legyen a mi szerencsénk – de ugyanakkor a szolgáltató dicséretére is mondva. Persze, ezek a vélemények itt mind az új párokat szolgálják, mert hasznosak a visszajelzések.

Mit is mondhatnánk Orsival? Egy vegyes esküvőnk volt és természetesen megvolt az az egészséges félelmünk, hogy ki tudja, hogy sikerül majd az esküvőnk és milyen élménnyel maradnak a vendégeink? Tibivel néhányszor találkoztunk az esemény előtt. Néhány kérdéssel behatárolta a meghívottaink zenei ízléseit és meg is nyugtatott, hogy ne izguljunk, mert csak jól sikerülhet.

Esküvő után megkértük a vendégeinket, hogy mondják el, hogyan szórakoztak. Csak dicséretek hangzottak el, hogy milyen magas színvónalú volt a zene… és ez bebizonyította, hogy jó választás Tibiéket megfogadni.

Még néhány esküvőn találkoztunk előtte is, utána is, és csodálkozva tapasztaltam, hogy néhány észrevételemet és javaslatomat megfogadták. Ez arra vall, hogy tényleg ő egy olyan személy, aki nyitott gondolkodású.

Tehát tiszta lap – nincs veszíteni valótok!

Periclie Lucian és Orsolya – Alesia-étterem, Koronka, Maros-megye
Orsi & Luci

Kihívás volt számunkra a DJ-választás, ugyanis egy olyam lemezlovasta kellett voksolnunk, aki olyam módon keverje a zenét, hogy jól érezzék magunk úgy a magyar, mint a román vendégeink is – ugyanis vegyes esküvőnk volt. Nektek sikerült, és ezt köszönjük.

Kellemes emlékekkel maradtunk mi is és meghívottaink is. Mi több, az esemény elteltével is az emberek beszélnek róla, sőt megkérdik tréfálkozva, hogy mikor csinálunk egy újabb esküvőt? 🙂 Hát, ha újabb esküvőt, nem is – de a keresztelőt az biztos, hogy ugyancsak veletek szervezzük.

Köszönjük a minőségi zenét és a hozzánk való komoly hozzáállást. Köszönjük Jancsinak és Săndelnek, de neked is Tibi, annak ellenére, hogy, ha fizikailag nem is voltál velünk, de tudjuk, hogy beavatott voltál az egész esemény sikeres véghezvitelében. (tanúi voltunk a telefonos tanácskozásoknak … 🙂 )

Muntean Kati és Ionuţ – Ana Sátor, Marosszentivány, Maros megye
Kati & Ionut

Mindig is DJ-vel akartam megoldani a vigadozás zenei részét, és Săndel-t meg Tibit egy ismerősöm ajánlotta. Tökéletesen értekeztünk, teljes megbíztam bennük és minden úgy sült el, ahogyan azt megálmodtuk. Ráadásul – hogy legyen szép a sztori – gazdagodtunk még két jóbaráttal.

Naomi si Florin
Boca Florin és Naomi – Tivoli-étterem, Marosludas
Naomi & Florin

Tibi, Pál Tibi és a PLUSAUDIO. Hát mondhatjuk úgy, hogy jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy ennyire jól sikerült az esküvőnk. Erről több feedback-et kaptunk a vendégektől, és az a lényeg szerintem egy esküvőn (annak ellenére, hogy a vőlegény es a menyasszony áll a középpontban, tőlük is függ a buli) de nagymértékben függ attól, hogy a DJ, illetve azok, akik a zenét, illetve a zenei hátteret aláfestik, érezzék, hogy mikor milyen zene kell.

Tibi nekünk abban segített, hogy egyrészt mederben tartotta az esküvőt, minimális hozzájárulással ugyan, de a leghatározottabban és a leghatékonyabb pillanatokban – illetve felismerte azt, hogy mikor es milyen stílusú zene kell. Ettől, és emiatt minket dicsértek. Úgy gondolta mindenki, hogy ez egy nagyon jól sikerült buli volt, amiért mi magunkra is büszkék vagyunk, hogy ezt végig éltük. Hogy ezt végig tudtuk bulizni, végig bírtuk lábbal, végig bírtuk szívvel és végig bírtuk lélekkel. Végig bírtuk azt a stresszt, amit mindenkinek egy esküvő szervezése jelent, és utána pedig ki tudtunk kapcsolódni.

Jól éreztük magunkat – ez pedig a DJ-nek, illetve a zenei aláfestés es zenei hozzájárulást nyújtóknak a feladata volt – és ebből jól vizsgáztak. Köszönjük szépen!

Gáspár Botond és Réka – Perla vendéglő, Marosvásárhely
Reka & Boti

Semmi nem történik véletlenül. Egy esküvői kiállításon találkoztunk Tibivel. Első látásra is bizalomgerjesztő volt a hozzáállása. Nem sokat beszéltünk általában a zenéről, hanem azt mondtuk el neki, hogy mi milyen dalokra gondoltunk. Ebből ő már tökéletesen értette, hogy mi a teendője. Ma is örömmel emlékszünk most is vissza az álom bulinkra. Ezért köszönjük Tibinek és a PLUSAUDIO-nak. UI: Egy igazi mulatságra ez e legjobb választás.

Restaurant Anka 2013 Reghin - DJ Audioplus
Curticăpean Adrian és Noemi – Anka étterem, Régen
Noemi & Adi

Maximális figyelemmel kezeltük a zene szervezését, ugyanis úgy tartjuk, hogy ez egy fontos része az esküvői rendezvénynek. Szóval tudtuk, hogy ebben egy tapasztalt, dinamikus és kreatív lemezlovas segíthet igazán. Na, tehát szerencsések is voltunk, hogy a www.DJMures.ro honlapon sok pozitív visszajelzést és ajánlást láthattunk, ami a DJ Tibi és a PlusAudio csapat munkáját mínősíti.

Már az első személyes találkozáskor kellemesen tapasztaltuk azt, hogy valóban meggyőzően mutatták be a vállalkozásuk erősebb pontjait. A szakszerűség és a munkához való szenvedélyes hozzáállás arra utalt, hogy megbízhatunk tökéletesen abban, hogy a rájuk bízott feladatot tökéletesen teljesíteni tudják. Megismerhettük Tibi kollégáját, Săndel-t is, aki a PlusAudio másik szóra érdemes DJ-je. Olyan zenevállogatások jöttek le a hangszerpult mögül, hogy vendégeink nem akarták abba hagyni a táncot.

Mi is megnyugodhattunk látván azt, hogy minden ritmus és dal éppen a legmegfelelőbb pillanatokban hangzik el. Ennek hatására – mondanon sem kell – hajnalig tartó vígadozás volt, aminek kellemes visszhangját már hallhattuk is rövidesen. Minden fiatal pár arra vágyik, hogy a legjobb bulit tudhassák a magukénak, nekünk biztos, hogy ez létre is jött.

Köszönjük nektek Tibi és Săndel – a példamutató két DJ – akik hihetetlen hangulatot keltettek és tartottak fent!

Gliga Dumitru és Anca – Kerek Erdő Marion Szászrégen
Anca & Dumitru

Minden lany alomeskuvot szeretne, en regen eldontottem, nekem ATB fog zenelni az eskuvomon, hat nem ATB, hanem Tibi lett belole, de jobban orvendtunk neki, mint barmely hiressegnek. Az eskuvonket felejthetetlenne varazsolta, a vendegeink meglepodtek, hiszen ok egyhangu “lakodalmas” zenere szamitottak, de ahogy megszolalt a zene, kigyultak a fenyek, kisimultak a rancok az arcokon es fergeteges buli lett belole. Mindenki arcan lattuk a boldogsagot, felszabadultsagot, de a legboldogabbak mi voltunk, mert Tibi meg szebbe tette a legszebb napunkat.

Kinga es Levi
Szász Levente és Kinga – Alesia-étterem, Koronka, Maros-megye
Kinga & Levi

Különlegesnek és rendkivüli eseménynek akartuk az esküvőnket úgy mint mi, ifjú pár – de természetesen a meghívottaink számára is. Ezért folyamodtunk a legjobb szakemberekhez ebben az iparágban – úgy, mint DJ Pal Tibi, aki méltón tartozik ebbe a kategóriába, és akit melegen ajánlunk a jövőben frigyre lépőknek. Ajánljuk a hasznos tanácsai miatt is, de ugyanakkor azért a szakmaiságért, ahogyan kezelni tudta az esküvőnk hangulatát.

Sergiu si Simona
Mihalte Sergiu és Simona – President Hotel és SPA, Marosvásárhely
Simona & Sergiu

Sikeres választás volt a “Tibi és Csapata”. Mivel román és magyar, fiatal és idősebb vendégeink is voltak, Tibiéknek sikerült mindannyiukat megszólítaniuk változatos dalokkal. A zene jó mínősége, a nyelvi és ritmusos változatossága mindenkit a táncparkettre “csalt” és vendégeinkkel végig jól szórakoztunk – ami minket kiváltképp boldoggá tett.

Istvan si Rodica
Fazakas Rodica és István – Laguna-étterem, Marosszentkirály
Rodica & István

Csodálatos volt, pont olyan, mint, ahogy mi szerettük volna és a vendégeink is. Bizalommal ajánljuk! Sok Boldogságot nektek is – mindannyiatoknak! Ha valakinek bármi kétsége lett volna eddig, most már ezentúl ne legyen. Tibiék tudják, hogy mire van szükségük a vendégeiteknek, ahhoz, hogy jó érezzék magukat.

Anda si Eugen
Enache Anda és Eugen – President Hotel és SPA, Marosvásárhely
Anda & Eugen

Röviden vagy bővebbem? Kiváló, kiváló és kiváló. Egyszóval (nagyon) köszönjük, és talán azt mondhatnánk még el, hogy “Gratulálunk magunknak”, hogy téged választottunk. És ez mindent elárul. Figyelembe véve azt a tényt, hogy arányaiban mérve, valószínűleg 5%-ot ültek a vendégeink az asztal mellett, s azt is akkor, amikor a főfogásokat szolgálták fel. Ennél többet, mit is mondhatnék?

Egy esküvői mulatság, aminek esti kilenc és tíz óra körül vége kellett volna lennie – éjjelig tartott és mindezt a DJ-nek köszönhetően. A te érdemed, mert neked sikerült őket lekötnöd és táncoltatnod. Sokat számít az a tény, hogy milyen dal-válogatásokat teszel és az, hogy mindezt még az emberek ízlései szerint, akár spontán meg is változtatod, adaptálod. Ez a legfontosabb.

Szuper – csak így tovább! És, amikor a következőkben esküvői-DJ leszel, akkor ajánlom az ifjú párnak, hogy már a meghívóra írják rá, hogy a zenét a “DJMures” szolgáltatja és ezáltal többen fognak résztvenni az ünnepségen. És, ha lehetséges lenne, akkor hívjál minket is bulizni, mert nem tudjuk elfelejteni azt, hogy milyen jó szórakoztunk. Rendben? Tibit válasszátok és a csapatát!

Kedves Tibi! Egy köszönettel kezdeném … mert első perctől kezdve szakszerűen álltál a dolgokhoz: azaz rövid időn belül elfogadtad kérésünket. Későn is hajlandó voltál velünk találkozni azért, hogy megismerd stílusunkat, és zenéinket. Hozzászollásod professzionalizmust sugallt, amit be is bizonyítottál. Mivel nagyon jól rahangolódtál stílusunkra, a bulin is érződött: egyszerűen tetszett a valogatásod.

Itt megjegyezném esetleg azt, hogy talán egy pár számnál az eredeti verzió jobban esett volna (pl. a zöld, a bíbor és a fekete). Rugalmasságod a bejövetelünknél is bebizonyítottad, amikor a barátaink részéről készített produkció véghezvitelébe besegítettel – habár erről nem is tudtál előre. Egésszében nagyon köszönjük szolgáltatásod – számunkra a legmegfelelőbb volt és remélem, hogy a jővőben még lesz alkalmunk közremüködni.

Csaba es Imola
Németh Imola és Csaba – Aranyhal vendéglő, Marosszentkirály
Csaba & Imola

Tibivel négy nappal az esküvő előtt találkoztunk. Rövid beszélgetés után, már úgy tünt, mintha örökké ismertük volna egymást. Olyan érzésünk támadt, hogy olvas a gondolatainkban és ismeri vágyainkat, anélkül, hogy bármi módon kifejeznénk azokat. Semmit nem ígért, de mindent megcsinált! Az esküvőnk tökéletesre sikerült a hangulat szempontjából. Egy “vér-szaki” anélkül, hogy dícsérni kellene őt. Ha Romániában, minden területen volnának ilyen emberek, akkor ez az ország sokkal jobban mutatna. Köszönjük Tibi!

Paul si Brandusa
Martin Paul és Brânduşa – Europa-vendéglő, Marosvásárhely
Paul & Brânduşa

Jól éreztük magunkat! Minden szempontból sikeresnek mondható az esküvőnk. Igaz, picit elfogult vagyok, mert sajátunkról beszélek. Elsősorban Tibinek köszönjük a választékos ritmusokat és a jó hangosítást, mert ez valóban tetszett vendégeinknek, akiket végig magunk mellett láttunk táncolni. A hangulat csodálatos volt. Nektek is hasonlót kívánunk, mindannyiatoknak! Köszönjük, Tibi!

Adi si Simo
Mikovenyi Adrian és Simona – Sandoria-étterem, Marosvásárhely
Adi & Simo

Nagyon tetszett, szuper volt. A második esküvőmre is téged választanálak.

Ovidiu si Claudia
Claudia és Ovidiu – Valea Regilor-étterem, Régen
Ovidiu & Claudia

Ha egy fiatal pár esküvő előtt olyan kérdésekkel találkozik, hogy milyen az ünnepség szertartás része, a buli, a zene, stb. – akkor mindenképp arra biztatom őket, hogy forduljanak bizalommal Tibihez. De tényleg ez, a legkeményebb esküvő volt, amin valaha részt vettünk, egyszóval: FELEJTHETETLEN! Tibit keressétek, ő nem az a hivatalos ember, aki elbújik a szerződések mögé, hanem egy olyan ember ő, aki tényleg szereti a szakmáját azon is túl, hogy jó ért hozzá. Kérem, bízzatok benne. Tanács: Adjatok szabad kezet neki, mert azt a mulatságot kapjátok így, amire igazából vágytatok!

Robi si Zelma
Bondoroi Robert és Zelma – Európa vendéglő, Marosvásárhely
Robert & Zelma

A legkeményebb DJ! A legjobb zenei válogatás. Pokoli hangulat, a táncparketten telt-ház volt végig. Köszönjük!!!

Andreia si Said
Anebtawi Said és Andreia – President-étterem, Marosvásárhely
Andreia & Said

Mi úgy gondoltuk, hogy teljes egészében, csak az együttessel oldjuk meg az esküvőnk zenei részét, de miután Tibivel találkoztunk, gyorsan átszerveztük ezt – a DJ-es változatra is beneveztünk. Nemcsak, hogy profi a szakmájában, de nagyon jól egyezett a zenészekkel is, akiket lényegében aznap ismert meg. Kiváló ember a magánéletében is. Értékes tanácsokkal halmozott el az utolsó hetekben. Olyan zenei összeállítást alkotott, ami a lelkünkhöz közel álló dallamokról szól, de ugyanakkor a ,,party-állatot” is kihozta vendégeinkből a negyven fokos melegben is.

Kérésünkre MC (ceremóniamester) is volt – humoros és spontán történetekkel oldva a hangulatot. A lelkesülése és a munkához való hozzáállása az, ami tényleg lenyűgözött. Sokszor úgy éreztük, hogy egy igazi jó baráttal dolgozunk együtt, mintsem egy olyan személlyel, akit alig néhány hónapja ismerünk. Meghitten, jól éreztünk magunk a környezetében, hiszen első perctől tudtuk, hogy jó kezekben van esküvőnk sikerének a kulcsa. Tibi, köszönjük szívünkből, hogy mellettünk álltál és tökéletessé tetted az esküvőnk ünnepi hangulatát!

Laci si Miha
Erdős László és Mihaela – Sirály Étterem Marosvásárhely
Laci & Miha

Egy különleges nap volt! Vendégeink nagyra értékelték a mi, DJ Tibink által szolgáltatott zenei hangulatot. Szeretettel ajánljuk a jövőbeni fiatal pároknak.

Lili si Alex
Cotoara Alexandru és Liliana – Ana-sátor, Vajdaszentivány
Alex & Lili

Szuperelégedettek voltunk a zenével, mivel egy jó buli sikerének a titka, mindig a jó zene. Az volt, amit kívántunk! Köszönjük DJ!

Crina si Levi
Crina és Levi – Peştişorul de Aur / Darina, Marosszentkirály
Crina & Levi

Tibi találékony és rugalmas! Szabad kezet adtunk és egyszer sem bántuk meg! Minden korosztály jól érezte magát. Legközelebb is számítunk rád.

Andras es Andrea
Balázs András és Andrea – Europa vendeglő Marosvásárhely
Andras & Andrea

Nagyon elégedettek vagyunk, ami a zenét illeti és az intermezzo-k is időszerűek és találók voltal. Mínőségében: legfelső és az annál magasabb.

Diana si Darmesh
Diana és Darmesh – Ciao-étterem, Marosvásárhely
Diana & Darmesh

A hangulat kiváló volt és a DJ-t megdicsérték vendégeink. Köszönjük!

Andrei si Ligia
Birta Andrei és Ligia – Asteri-Étterem, Marosvásárhely
Andrei & Ligia

Mi teljes mértékben meg vagyunk elégedve a szolgáltatásukkal, mert minden rendben volt.

Jimmy es Andi
Székely József és Andrea – Laguna Étterem, Darina-Marosszentkirály
Jimmy & Andi

Különleges esküvői hangulatot köszönhetünk Tibinek. Nagyon elégedettek voltunk, ahogy a zenei stílusokat ötvözte/találtatta. Olyan emberek kerültek a táncparkettre, akiket életemben nem láttam táncolni. Jól sikerült! Köszönjük Tibi! Csakis ajánlani tudjuk Őt és a Csapatát!

Cristian si Oana
Pana Cristian & Oana – Sirály vendéglő Vásárhely
Cristian & Oana

Nagyon elégedettek vagyunk, ugyanakkor kellemesen meglepettek is, mert a dalválogatás igazán jól sikerült az esküvő minden egyes mommentumára. Csak köszönő szavak jutnak eszembe! Kiváló és fenséges!

Cristi si Wey
Simon Wey és Cristian – Plaza-étterem, Marosvásárhely
Cristi & Wey

Egy csodálatos esküvő volt, a legjobb DJ-vel! Ízléses módon volt a válogatva a zene, mindenki tetszése szerint. A legkiválóbb napom volt, Tibi segítségével, aki bármiben a rendelkezésünkre állt! Köszönjük, Tibi!

Ramona si Ciprian
Păcurar Ramona és Ciprian – Darina-étterem, Marosszentkirály
Ramona & Ciprian

Nagyon elégedettek vagyunk munkáddal és mindig bizalommal ajánlunk ismerőseinknek. Köszönjük!

Ligia si Dani
Solyom Ligia és Dani Iosif – Darina Étterem, Nyárádtő
Ligia & Dani

Egy esküvő hangulatát több tényező befolyásolhatja – mindenekelőtt a vendégfogadó helyiség szolgáltatásának mínősége, egy szép díszítés valamint egy jó DJ. Mit is értek ezen? Legyen egy tökéletes, teljes táncteret befogó hangosítási rendszer – valamint, minden ízlésnek megfelelő zene. Egy jó DJ felismeri, hogy mikor kell a fiataloknak és mikor kell a többi vendégeknek a kedvükbe járni a hangulat fenntartásához. Mi, Pál Tiberiu-t és a PlusAudio szolgáltatását választottuk és nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal.

Vali si Pami
Cîmpean Valentin & Pamela – Business vendéglő Marosvásárhely
Vali & Pami

Nagyon “kemény” volt a zene! Köszönjük!

Nelu si Elena
Hoţa Elena és Nelu – Laguna-Étterem Marosszentkirály
Nelu & Elena

DJ-Săndel, a Plusaudio-tól éppen olyan volt, mint amire számítottunk. A zene pontosan a vendégeink ízlése szerint szólt – mindannyian jó éreztük magunkat! Köszönjük, DJ-Săndel-nek és a PLUSAUDIO-nak (Tibinek is)!

Ioana si Alin
Sandor Alin és Ioana – Marion-Kerek Erdő, Szászrégen
Ioana & Alin

Az egyedi hangulatnak – amit egy esküvőn az ünnepeltek és ünneplők egyaránt élvezhetnek – a zene, az egyik legfontosabb eleme. Tudván azt, hogy Tibi igazán profi ezen a téren, bátran bíztam megérzésében és teljessen ráhagytam ezt a feladatot. A zenei válogatások sokszínűsége annyira összekötötte meghívottaink ifjúbb és idősebb tagjait, hogy sokuk éjfélig maradt – velünk táncolva és énekelve.

Talán a leghitelesebb bizonyítékok arra, hogy a vendégeink tényleg értékelték a jó zenét, az az, hogy lehurrogták a vőfélyt minden alkalommal, mikor az aztalhoz szólította őket, hogy elfogyasszák a különbféle fogásokat és talán az is, hogy két fiatal pár is szerződni akart, még aznap, Tibi szolgáltatásaira.

Mi végsőkig elégedettek vagyunk az esemény sikerességével, úgy, hogy várjuk Tibit a keresztelőre is!

Brindusa si Marius
Codarcea Marius és Brînduşa – Grand-étterem, Marosvásárhely
Brînduşa & Marius

Azontúl, hogy Tibi egy szuper DeeJaz, aki megérzi az emberek kívánságait és tud igazi jó hangulatot teremteni, egy különleges ember, hiszen sok hasznos tanáccsal és kedvező ajánlatokkal segítette az esküvőnk sikerét. Ha DJ-t kerestek, akkor Tibi a tökéletes választás.

Julia si Radu
Panţuru Radu és Julia – Ana-Sátor, Vajdaszentivány
Julia & Radu

Köszönjük a változatos zenét. Ami visszajelzést (hallottunk) néhány vendégtől, az az lenne, hogy kértek bizonyos zeneszámot és ezt későre-, vagy nem hallották. Sok sikert továbbra!

Annamaria es Istvan
Nagy István & Annamária – White Horse Étterem Marossárpatak
Annamaria & Istvan

Köszönjuk a hangulatos, élménydus, minőségi bulit. Minden vendégünk visszajelzése “EZ IGEN”. Az esküvőn is számitunk rád.

Rudolf es Edith
Edith & Rudolf – Passion vendeglő Marosvásárhely
Rudolf & Edith

Nagyon tetszett, ahogy zenéltél … szuper buli volt! Nagyon rugalmas DJ vagy és tényleg, ahhoz tartottad magad, amit megbeszéltünk. Bármilyen bulit/zenét gond nélkül le tudsz vezetni: a hagyományos esküvőktől és buliktól kezdve, a modern-, vagy személyre szabott esküvőkig és bulikig. Szerintünk a legjobb vagy ebben a régióban!

Betty es Zoli
Tündik Zoltán és Betty – Anker-Étterem, Szászrégen
Zoli & Betty

Rendkivüli jóra sikerült az esküvői rendezvényünk, legalábbis, ami a zenei kínálatot illeti – és mindez, Tibinek köszönhetően. Bizonyítást nyert az a tény, hogy nem csak sokat beszél, hanem valóban ösztönösen felismeri meghívottaink azon mozgatórugóját, amitől már indulnak is a táncparkett felé. Köszönünk mindent és ígérjük, hogy máskor is hozzád fordulunk majd ilyen téren.

Raluca si Arminiu
Creangă Arminiu és Raluca – Plaza–étterem, Marosvásárhely
Raluca & Arminiu

Tibit egy esküvői kiállításon ismertük meg és első alkalommal olyan meggyőző volt, hogy őt tartottuk a nekünk megfelelő személynek. Figyelembe véve azt is, hogy vegyes vendégsereg szórakoztatását kellett megoldani, ezért jóval nehezebnek tűnt a DJ választás feladata. Majd találkoztunk és nyitott volt – annyira, hogy 100%-ban ráhagytuk. Tökéletes választás volt és pont úgy oldotta meg a helyzetet, ahogyan mi is elvártuk egy álomesküvőnél. Köszönjük, te egy perfekcionista vagy! UI: A szárazjég volt a csúcsok csúcsa! Mindig a tö

Vinczeffy Loránd és Ionela – Business vendéglő, Marosvásárhely
Lori & Ionela

Addig hallásból ismertük DJ Tibi-t, de úgy döntöttük, hogy találkozunk vele. Első pillanattól kezdve tetszett a hozzáállása és szakértelme ezért meghívtuk DJ-ként az esküvőnkre. Nagyon meg voltunk elégedve az általa nyújtott szolgáltatásokkal, ezért szívből ajánljuk azoknak, akik a tökélets esküvőre vágynak.

Jozsef si Andreea
Nagy József és Andrea – Darina vendéglő, Nyárádtő
József & Andreea

Kedves Tibi, köszönettel tartozunk a jó hangulatért és a minőségi zenéért, amit a 10 éves osztálytalálkozónkon szolgáltattál. Nagyon jó buli kerekedett végül, nagyon jól éreztük magunkat. További jó munkát és sok bulit,

Lic. Bolyai Farkas - intalnire 10 ani de liceu
10 éves Találkozó – Bolyai Farkas Líceum
K. Tünde

Tibi, teljes szívünkből köszönjük a hozzánk való szívességet – a zene valóban hozzájárult esküvőnk sikeréhez. Mindenki találhatott számára tetsző dalokat és ez felejtethetetlenné tette az ünnepség hangulatát. Ezért teljes meggyőződésből, őszintén ajánlom csapatod szolgáltatását az éppen DJ keresésben levő fiatal pároknak.

Janos si Piroska
Pál János és Piroska – Europa Panzió, Marosvásárhely
Jancsi & Piri

Szabad kezet adtunk a DJ-nek és nem bántuk meg egyáltalán. Minőségi zenében volt részünk és mindenki, ízlése szerint találhatott neki tetsző ritmusokat. A hangulat elbűvőlő volt és vendégeink jól szórakoztak. Aki teljes szórakozásra vágyik – ajánljuk számukra teljes meggyőződésből. Köszönjük ,,Tibi-kedves/drága”!

Marius si Micky
Mihalte Marius és Mihaela – Sólyom vendéglő, Marosszentgyörgy
Marius & Micky

Szeretem mindenben a szakszerűséget és ezért arra törekszünk, hogy kis csapatunkkal a DeeJay / hangosítás szolgáltatásainkban is a legjobb mínőséget tudjuk nyújtani. Nem üres dicsekvésként állítom, hogy eddig a klienseink teljes elégedettséggel nyilatkoztak DJ tevékenységeinkről és nagyra értékelték munkánkat. Örömteli pillanatokat okoztunk számukra is, de ugyanakkor minket is ez a boldogságtudat ösztönöz legjobban a további munkánkban.

Mindannyian azt szeretnénk, hogy életünk legfontosabb eseményei egyediek és emlékezetesek legyenek. Ezért úgy gondolom, hogy a mi tapasztalatainkkal (és szakmai felkészültségünkkel / egy személyre szabott lemezlovas / hangosítással) a legjobban közelítsünk az ifjú pár személyisége felé. A fő feladatunknak érezzük, hogy létrejöjjön egy emberközeli, sőt baráti kapcsolat a DJ, a megrendelő – s miért is ne – a vendégsereg között. Ha ez sikerült, akkor tévedésnek nem lesz helye.

Az esküvő táncparkettje talán az az elvarázsolt hely, amelyik mesés hangulatot és felejthetetlen élményt nyújt az ifjú párnak. Ilyenkor nagy elégtétellel figyeljük az arcokról lesugárzó mosolyokat és örömmel tölt el, ha a meghívottak önfeledten táncolnak rendezvényeinken – legyen szó esküvőről, keresztelőről vagy céges mulatságról.

Klienseim többször is meglepődtek azon, hogy milyen szenvedéllyel végezzük a DJ-tevékenységünket. Számomra ez több, mint munka – mondhatnám akár azt, hogy inkább művészet, hiszen az emberek szívéhez hozzáférni a zene akkordjain keresztül nem lehet pusztán egy rutinfeladat.

Engedtessék meg, hogy ne az én szavaimmal fogalmazzam meg ezeket az élményeket, hanem inkább klienseink száma és az ők méltatásaik (dícséreteik) álljanak referenciaként DJ-tevékenységünk minőségét és profiszmusát illetően.