Hadd legyen a mínőség a mi referenciánk! Klienseink véleménye a mi névjegykártyánk és a DJ-ink legértékesebb ajánlólevele!

Az eseményeinken való mosolygós arcok jelzik számunkra, hogy jól végezzük munkánkat. Személy szerint, mint Party-Dj kötelességemnek tartom, hogy minőségi hangzással, pontossággal és szakszerűséggel végezzem a megbízatásomat.

A DJ-munka nem a rutinról szól, hanem leginkább az emberi kapcsolatokról, az empátiáról és a ráhangolódásról. A DJ a lélekkel dolgozik: kapcsolatokat épít és ápol, akár két lelket is összekovácsol.

Drăgan Mihai és Mădălina – Haller-kastély, Maros-Ugra

Ha egy olyan esküvőt akartok, ahol “muszály pingvinkedni” vagy szürcsölni a levest adott ritmusokra, vagy, ha a zene dübörgésétől három napig akarjátok, hogy csengjen a fületek, akár szívecskés vetítésre vágytok – akkor NE keressétek Tibit! A többiek bátran csöröghetnek!

Bartha Robi és Iza – White Horse, Gernyeszeg

Tibor egy ideje készültünk ezt még elmondani neked, kerestük a megfelelő alkalmat, most csak így spontán: idén öt esküvőn voltunk a miénk után és mindegyiken rád gondoltunk és áldottuk a Fennvalót, hogy helyén volt az eszünk, amikor rád bíztuk magunkat zene dolgában!