Skip links

Ajánlások

Boca Florin és Naomi – Tivoli-étterem, Marosludas

Mindig is DJ-vel akartam megoldani a vigadozás zenei részét, és Săndel-t meg Tibit egy ismerősöm ajánlotta. Tökéletesen értekeztünk, teljes megbíztam bennük és minden úgy sült el, ahogyan azt megálmodtuk. Ráadásul – hogy legyen szép a sztori – gazdagodtunk még két jóbaráttal.

Mihalte Marius és Mihaela – Sólyom vendéglő, Marosszentgyörgy

Szabad kezet adtunk a DJ-nek és nem bántuk meg egyáltalán. Minőségi zenében volt részünk és mindenki, ízlése szerint találhatott neki tetsző ritmusokat. A hangulat elbűvőlő volt és vendégeink jól szórakoztak. Aki teljes szórakozásra vágyik – ajánljuk számukra teljes meggyőződésből. Köszönjük ,,Tibi-kedves/drága”!

Pál János és Piroska – Europa Panzió, Marosvásárhely

Tibi, teljes szívünkből köszönjük a hozzánk való szívességet – a zene valóban hozzájárult esküvőnk sikeréhez. Mindenki találhatott számára tetsző dalokat és ez felejtethetetlenné tette az ünnepség hangulatát. Ezért teljes meggyőződésből, őszintén ajánlom csapatod szolgáltatását az éppen DJ keresésben levő fiatal pároknak.

Nagy József és Andrea – Darina vendéglő, Nyárádtő

Addig hallásból ismertük DJ Tibi-t, de úgy döntöttük, hogy találkozunk vele. Első pillanattól kezdve tetszett a hozzáállása és szakértelme ezért meghívtuk DJ-ként az esküvőnkre. Nagyon meg voltunk elégedve az általa nyújtott szolgáltatásokkal, ezért szívből ajánljuk azoknak, akik a tökélets esküvőre vágynak.

Creangă Arminiu és Raluca – Plaza–étterem, Marosvásárhely

Rendkivüli jóra sikerült az esküvői rendezvényünk, legalábbis, ami a zenei kínálatot illeti – és mindez, Tibinek köszönhetően. Bizonyítást nyert az a tény, hogy nem csak sokat beszél, hanem valóban ösztönösen felismeri meghívottaink azon mozgatórugóját, amitől már indulnak is a táncparkett felé. Köszönünk mindent és ígérjük, hogy máskor is hozzád fordulunk majd ilyen téren.

Tündik Zoltán és Betty – Anker-Étterem, Szászrégen

Nagyon tetszett, ahogy zenéltél … szuper buli volt! Nagyon rugalmas DJ vagy és tényleg, ahhoz tartottad magad, amit megbeszéltünk. Bármilyen bulit/zenét gond nélkül le tudsz vezetni: a hagyományos esküvőktől és buliktól kezdve, a modern-, vagy személyre szabott esküvőkig és bulikig. Szerintünk a legjobb vagy ebben a régióban!

Codarcea Marius és Brînduşa – Grand-étterem, Marosvásárhely

Az egyedi hangulatnak – amit egy esküvőn az ünnepeltek és ünneplők egyaránt élvezhetnek – a zene, az egyik legfontosabb eleme. Tudván azt, hogy Tibi igazán profi ezen a téren, bátran bíztam megérzésében és teljessen ráhagytam ezt a feladatot. A zenei válogatások sokszínűsége annyira összekötötte meghívottaink ifjúbb és idősebb tagjait, hogy sokuk éjfélig maradt – velünk táncolva és énekelve. Talán a leghitelesebb bizonyítékok arra, hogy a vendégeink tényleg értékelték a jó zenét, az az, hogy lehurrogták a vőfélyt minden alkalommal, mikor az aztalhoz szólította őket, hogy elfogyasszák a különbféle fogásokat és talán az is, hogy két fiatal pár is szerződni akart, még aznap, Tibi szolgáltatásaira. Mi végsőkig elégedettek vagyunk az esemény sikerességével, úgy, hogy várjuk Tibit a keresztelőre is!

Chiorean Luminiţa és Iulian – Keresztelő

Akarsz egy igazi mulatozást? Együttes legyen vagy DJ? Hmm… Egyszerű a megoldás! Egyértelmű: DJ! És nem akármilyen! Egy tapasztalt-, nyitott- és elérhető ember legyen az. Én a PlusAudio szolgáltatását választottam a kicsim keresztelőjére és kiválóra sikerült!

Cîmpean Valentin & Pamela – Business vendéglő Marosvásárhely

Egy esküvő hangulatát több tényező befolyásolhatja – mindenekelőtt a vendégfogadó helyiség szolgáltatásának mínősége, egy szép díszítés valamint egy jó DJ. Mit is értek ezen? Legyen egy tökéletes, teljes táncteret befogó hangosítási rendszer – valamint, minden ízlésnek megfelelő zene. Egy jó DJ felismeri, hogy mikor kell a fiataloknak és mikor kell a többi vendégeknek a kedvükbe járni a hangulat fenntartásához. Mi, Pál Tiberiu-t és a PlusAudio szolgáltatását választottuk és nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal.

Pana Cristian & Oana – Sirály vendéglő Vásárhely

Különleges esküvői hangulatot köszönhetünk Tibinek. Nagyon elégedettek voltunk, ahogy a zenei stílusokat ötvözte/találtatta. Olyan emberek kerültek a táncparkettre, akiket életemben nem láttam táncolni. Jól sikerült! Köszönjük Tibi! Csakis ajánlani tudjuk Őt és a Csapatát!

Erdős László és Mihaela – Sirály Étterem Marosvásárhely

Mi úgy gondoltuk, hogy teljes egészében, csak az együttessel oldjuk meg az esküvőnk zenei részét, de miután Tibivel találkoztunk, gyorsan átszerveztük ezt – a DJ-es változatra is beneveztünk. Nemcsak, hogy profi a szakmájában, de nagyon jól egyezett a zenészekkel is, akiket lényegében aznap ismert meg. Kiváló ember a magánéletében is. Értékes tanácsokkal halmozott el az utolsó hetekben. Olyan zenei összeállítást alkotott, ami a lelkünkhöz közel álló dallamokról szól, de ugyanakkor a ,,party-állatot” is kihozta vendégeinkből a negyven fokos melegben is. Kérésünkre MC (ceremóniamester) is volt – humoros és spontán történetekkel oldva a hangulatot. A lelkesülése és a munkához való hozzáállása az, ami tényleg lenyűgözött. Sokszor úgy éreztük, hogy egy igazi jó baráttal dolgozunk együtt, mintsem egy olyan személlyel, akit alig néhány hónapja ismerünk. Meghitten, jól éreztünk magunk a környezetében, hiszen első perctől tudtuk, hogy jó kezekben van esküvőnk sikerének a kulcsa. Tibi, köszönjük szívünkből, hogy mellettünk álltál és tökéletessé tetted az esküvőnk ünnepi hangulatát!

Bondoroi Robert és Zelma – Európa vendéglő, Marosvásárhely

Ha egy fiatal pár esküvő előtt olyan kérdésekkel találkozik, hogy milyen az ünnepség szertartás része, a buli, a zene, stb. – akkor mindenképp arra biztatom őket, hogy forduljanak bizalommal Tibihez. De tényleg ez, a legkeményebb esküvő volt, amin valaha részt vettünk, egyszóval: FELEJTHETETLEN! Tibit keressétek, ő nem az a hivatalos ember, aki elbújik a szerződések mögé, hanem egy olyan ember ő, aki tényleg szereti a szakmáját azon is túl, hogy jó ért hozzá. Kérem, bízzatok benne. Tanács: Adjatok szabad kezet neki, mert azt a mulatságot kapjátok így, amire igazából vágytatok!

Adrian és Simona – Sandoria-étterem, Marosvásárhely

Jól éreztük magunkat! Minden szempontból sikeresnek mondható az esküvőnk. Igaz, picit elfogult vagyok, mert sajátunkról beszélek. Elsősorban Tibinek köszönjük a választékos ritmusokat és a jó hangosítást, mert ez valóban tetszett vendégeinknek, akiket végig magunk mellett láttunk táncolni. A hangulat csodálatos volt. Nektek is hasonlót kívánunk, mindannyiatoknak! Köszönjük, Tibi!

Martin Paul és Brânduşa – Europa-vendéglő, Marosvásárhely

Tibivel négy nappal az esküvő előtt találkoztunk. Rövid beszélgetés után, már úgy tünt, mintha örökké ismertük volna egymást. Olyan érzésünk támadt, hogy olvas a gondolatainkban és ismeri vágyainkat, anélkül, hogy bármi módon kifejeznénk azokat. Semmit nem ígért, de mindent megcsinált! Az esküvőnk tökéletesre sikerült a hangulat szempontjából. Egy “vér-szaki” anélkül, hogy dícsérni kellene őt. Ha Romániában, minden területen volnának ilyen emberek, akkor ez az ország sokkal jobban mutatna. Köszönjük Tibi!

Németh Imola și Csaba – Peștișorul de Aur SâncraiKedves Tibi! Egy köszönettel kezdeném … mert első perctől kezdve szakszerűen álltál a dolgokhoz: azaz rövid időn belül elfogadtad kérésünket. Későn is hajlandó voltál velünk találkozni azért, hogy megismerd stílusunkat, és zenéinket. Hozzászollásod professzionalizmust sugallt, amit be is bizonyítottál. Mivel nagyon jól rahangolódtál stílusunkra, a bulin is érződött: egyszerűen tetszett a valogatásod.

Itt megjegyezném esetleg azt, hogy talán egy pár számnál az eredeti verzió jobban esett volna (pl. a zöld, a bíbor és a fekete). Rugalmasságod a bejövetelünknél is bebizonyítottad, amikor a barátaink részéről készített produkció véghezvitelébe besegítettel – habár erről nem is tudtál előre. Egésszében nagyon köszönjük szolgáltatásod – számunkra a legmegfelelőbb volt és remélem, hogy a jővőben még lesz alkalmunk közremüködni.

Németh Imola és Csaba – Aranyhal vendéglő, Marosszentkirály

Constantin Ionuţ és Denisa – Laguna-étterem, Marosszentkirály

Röviden vagy bővebbem? Kiváló, kiváló és kiváló. Egyszóval (nagyon) köszönjük, és talán azt mondhatnánk még el, hogy “Gratulálunk magunknak”, hogy téged választottunk. És ez mindent elárul. Figyelembe véve azt a tényt, hogy arányaiban mérve, valószínűleg 5%-ot ültek a vendégeink az asztal mellett, s azt is akkor, amikor a főfogásokat szolgálták fel. Ennél többet, mit is mondhatnék? Egy esküvői mulatság, aminek esti kilenc és tíz óra körül vége kellett volna lennie – éjjelig tartott és mindezt a DJ-nek köszönhetően. A te érdemed, mert neked sikerült őket lekötnöd és táncoltatnod. Sokat számít az a tény, hogy milyen dal-válogatásokat teszel és az, hogy mindezt még az emberek ízlései szerint, akár spontán meg is változtatod, adaptálod. Ez a legfontosabb. Szuper – csak így tovább! És, amikor a következőkben esküvői-DJ leszel, akkor ajánlom az ifjú párnak, hogy már a meghívóra írják rá, hogy a zenét a “DJMures” szolgáltatja és ezáltal többen fognak résztvenni az ünnepségen. És, ha lehetséges lenne, akkor hívjál minket is bulizni, mert nem tudjuk elfelejteni azt, hogy milyen jó szórakoztunk. Rendben? Tibit válasszátok és a csapatát!

Fazakas Rodica és István – Laguna-étterem, Marosszentkirály

Sikeres választás volt a “Tibi és Csapata”. Mivel román és magyar, fiatal és idősebb vendégeink is voltak, Tibiéknek sikerült mindannyiukat megszólítaniuk változatos dalokkal. A zene jó mínősége, a nyelvi és ritmusos változatossága mindenkit a táncparkettre “csalt” és vendégeinkkel végig jól szórakoztunk – ami minket kiváltképp boldoggá tett.

Mihalte Sergiu és Simona – President Hotel és SPA, Marosvásárhely

Különlegesnek és rendkivüli eseménynek akartuk az esküvőnket úgy mint mi, ifjú pár – de természetesen a meghívottaink számára is. Ezért folyamodtunk a legjobb szakemberekhez ebben az iparágban – úgy, mint DJ Pal Tibi, aki méltón tartozik ebbe a kategóriába, és akit melegen ajánlunk a jövőben frigyre lépőknek. Ajánljuk a hasznos tanácsai miatt is, de ugyanakkor azért a szakmaiságért, ahogyan kezelni tudta az esküvőnk hangulatát.

Gáspár Botond és Réka – Perla vendéglő, Marosvásárhely

Tibi, Pál Tibi és a PLUSAUDIO. Hát mondhatjuk úgy, hogy jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy ennyire jól sikerült az esküvőnk. Erről több feedback-et kaptunk a vendégektől, és az a lényeg szerintem egy esküvőn (annak ellenére, hogy a vőlegény es a menyasszony áll a középpontban, tőlük is függ a buli) de nagymértékben függ attól, hogy a DJ, illetve azok, akik a zenét, illetve a zenei hátteret aláfestik, érezzék, hogy mikor milyen zene kell. Tibi nekünk abban segített, hogy egyrészt mederben tartotta az esküvőt, minimális hozzájárulással ugyan, de a leghatározottabban és a leghatékonyabb pillanatokban – illetve felismerte azt, hogy mikor es milyen stílusú zene kell. Ettől, és emiatt minket dicsértek. Úgy gondolta mindenki, hogy ez egy nagyon jól sikerült buli volt, amiért mi magunkra is büszkék vagyunk, hogy ezt végig éltük. Hogy ezt végig tudtuk bulizni, végig bírtuk lábbal, végig bírtuk szívvel és végig bírtuk lélekkel. Végig bírtuk azt a stresszt, amit mindenkinek egy esküvő szervezése jelent, és utána pedig ki tudtunk kapcsolódni. Jól éreztük magunkat – ez pedig a DJ-nek, illetve a zenei aláfestés es zenei hozzájárulást nyújtóknak a feladata volt – és ebből jól vizsgáztak. Köszönjük szépen!

Szász Levente és Kinga – Alesia-étterem, Koronka, Maros-megye

Minden lany alomeskuvot szeretne, en regen eldontottem, nekem ATB fog zenelni az eskuvomon, hat nem ATB, hanem Tibi lett belole, de jobban orvendtunk neki, mint barmely hiressegnek. Az eskuvonket felejthetetlenne varazsolta, a vendegeink meglepodtek, hiszen ok egyhangu “lakodalmas” zenere szamitottak, de ahogy megszolalt a zene, kigyultak a fenyek, kisimultak a rancok az arcokon es fergeteges buli lett belole. Mindenki arcan lattuk a boldogsagot, felszabadultsagot, de a legboldogabbak mi voltunk, mert Tibi meg szebbe tette a legszebb napunkat.

Curticăpean Adrian és Noemi – Anka étterem, Régen

Semmi nem történik véletlenül. Egy esküvői kiállításon találkoztunk Tibivel. Első látásra is bizalomgerjesztő volt a hozzáállása. Nem sokat beszéltünk általában a zenéről, hanem azt mondtuk el neki, hogy mi milyen dalokra gondoltunk. Ebből ő már tökéletesen értette, hogy mi a teendője. Ma is örömmel emlékszünk most is vissza az álom bulinkra. Ezért köszönjük Tibinek és a PLUSAUDIO-nak. UI: Egy igazi mulatságra ez e legjobb választás.

Gliga Dumitru és Anca – Kerek Erdő Marion Szászrégen

Maximális figyelemmel kezeltük a zene szervezését, ugyanis úgy tartjuk, hogy ez egy fontos része az esküvői rendezvénynek. Szóval tudtuk, hogy ebben egy tapasztalt, dinamikus és kreatív lemezlovas segíthet igazán. Na, tehát szerencsések is voltunk, hogy a www.DJMures.ro honlapon sok pozitív visszajelzést és ajánlást láthattunk, ami a DJ Tibi és a PlusAudio csapat munkáját mínősíti. Már az első személyes találkozáskor kellemesen tapasztaltuk azt, hogy valóban meggyőzően mutatták be a vállalkozásuk erősebb pontjait. A szakszerűség és a munkához való szenvedélyes hozzáállás arra utalt, hogy megbízhatunk tökéletesen abban, hogy a rájuk bízott feladatot tökéletesen teljesíteni tudják. Megismerhettük Tibi kollégáját, Săndel-t is, aki a PlusAudio másik szóra érdemes DJ-je. Olyan zenevállogatások jöttek le a hangszerpult mögül, hogy vendégeink nem akarták abba hagyni a táncot. Mi is megnyugodhattunk látván azt, hogy minden ritmus és dal éppen a legmegfelelőbb pillanatokban hangzik el. Ennek hatására – mondanon sem kell – hajnalig tartó vígadozás volt, aminek kellemes visszhangját már hallhattuk is rövidesen. Minden fiatal pár arra vágyik, hogy a legjobb bulit tudhassák a magukénak, nekünk biztos, hogy ez létre is jött. Köszönjük nektek Tibi és Săndel – a példamutató két DJ – akik hihetetlen hangulatot keltettek és tartottak fent!

Vinczeffy Loránd és Ionela – Business vendéglő, Marosvásárhely

Tibit egy esküvői kiállításon ismertük meg és első alkalommal olyan meggyőző volt, hogy őt tartottuk a nekünk megfelelő személynek. Figyelembe véve azt is, hogy vegyes vendégsereg szórakoztatását kellett megoldani, ezért jóval nehezebnek tűnt a DJ választás feladata. Majd találkoztunk és nyitott volt – annyira, hogy 100%-ban ráhagytuk. Tökéletes választás volt és pont úgy oldotta meg a helyzetet, ahogyan mi is elvártuk egy álomesküvőnél. Köszönjük, te egy perfekcionista vagy! UI: A szárazjég volt a csúcsok csúcsa!

Muntean Kati és Ionuţ – Ana Sátor, Marosszentivány, Maros megye

Kihívás volt számunkra a DJ-választás, ugyanis egy olyam lemezlovasta kellett voksolnunk, aki olyam módon keverje a zenét, hogy jól érezzék magunk úgy a magyar, mint a román vendégeink is – ugyanis vegyes esküvőnk volt. Nektek sikerült, és ezt köszönjük. Kellemes emlékekkel maradtunk mi is és meghívottaink is. Mi több, az esemény elteltével is az emberek beszélnek róla, sőt megkérdik tréfálkozva, hogy mikor csinálunk egy újabb esküvőt? 🙂 Hát, ha újabb esküvőt, nem is – de a keresztelőt az biztos, hogy ugyancsak veletek szervezzük. Köszönjük a minőségi zenét és a hozzánk való komoly hozzáállást. Köszönjük Jancsinak és Săndelnek, de neked is Tibi, annak ellenére, hogy, ha fizikailag nem is voltál velünk, de tudjuk, hogy beavatott voltál az egész esemény sikeres véghezvitelében. (tanúi voltunk a telefonos tanácskozásoknak … 🙂 )

Periclie Lucian és Orsolya – Alesia-étterem, Koronka, Maros-megye

Az esküvő után 5 hónappal eljöttünk mi is, hogy elmondjuk véleményünket a zenével kapcsolatban – azaz, a zenével, a fény-, valamint füsteffekttel – mert mi azt a bővebb csomagot választottuk. Úgy gondoltuk, hogy legyen valamivel több, mint egy banális tűzijáték a tortán, mint, ahogyan általában azt láthatjuk esküvőkön. Azért is tettünk így, mert az esküvőnk éjszakai volt, vagyis kb. 80%-ban éjszakai. De elárul mindent a hangulatról a még fent lévő filmecske, amit Tibi készített : https://www.youtube.com/watch?v=SoolnrESq-s&feature=youtu.be Na, ebből lejön az is, hogy milyen volt a hangulat. Semmi kivetnivalónk nem volt a zenei résszel, sőt a vendégeink is elégedettek voltak. És ez legyen a mi szerencsénk – de ugyanakkor a szolgáltató dicséretére is mondva. Persze, ezek a vélemények itt mind az új párokat szolgálják, mert hasznosak a visszajelzések. Mit is mondhatnánk Orsival? Egy vegyes esküvőnk volt és természetesen megvolt az az egészséges félelmünk, hogy ki tudja, hogy sikerül majd az esküvőnk és milyen élménnyel maradnak a vendégeink? Tibivel néhányszor találkoztunk az esemény előtt. Néhány kérdéssel behatárolta a meghívottaink zenei ízléseit és meg is nyugtatott, hogy ne izguljunk, mert csak jól sikerülhet. Esküvő után megkértük a vendégeinket, hogy mondják el, hogyan szórakoztak. Csak dicséretek hangzottak el, hogy milyen magas színvónalú volt a zene… és ez bebizonyította, hogy jó választás Tibiéket megfogadni. Még néhány esküvőn találkoztunk előtte is, utána is, és csodálkozva tapasztaltam, hogy néhány észrevételemet és javaslatomat megfogadták. Ez arra vall, hogy tényleg ő egy olyan személy, aki nyitott gondolkodású. Tehát tiszta lap – nincs veszíteni valótok!

Simion Alexandra és Mihai – Manadas-étterem, Marosvásárhely

Bizalommal ajánljuk a PlusAudio csapatát, akik nem egy, hanem két különleges eseményen volt velünk és értünk. 🙂 A zene és a hangulat kitűnő volt és a táncparkett mindvégig teli. Tibi és Săndel elbűvőlt mindannyiunkat a szak- és időszerűségükkel – a törődésük és spontaneitásuk lenyűgöző volt. Ráadásul, ha még egy jól szervezett eseményre és jól szervezkedő vőfélyre is szükség lenne, akkor mindenképp Tibi Pál-ra adnánk a voksunkat.

Szűcs Emese & Imre – Haller Kastély Ugra

A mi esküvőnk nem a “hagyományos” esküvők közé tartozott. Mást szerettünk volna és fontos volt hogy az a nap tökéletes legyen. Ebben Tibi nagy segítségünkre volt megértette, hogy pontosan mit szeretnénk és megtett minden tőle telhetőt, hogy kívánságainknak megfeleljen. Sikerül is neki nagyon jól, mindenkinek ajánljuk őt..

Bejan Paul & Monica – Marion Vendéglő, Szászrégen

Három szóban tudom Pál Tibit (Plus Audio) jellemezni: minőség, profizmus és szórakozás. Már az első esküvőn meggyőzött minket(Noémi és Adi), amelyen találkoztunk. Azt hiszem, az emberek és a zene iránti szeretete biztosít arról, hogy amit csinál, azt nagyon jól csinálja. Az általunk választott csomag tartalmazta a hangosítást, a nehézfüstöt és a fényeket. Ez az a csomag, amellyel nagyon elégedettek voltunk, és amit ajánlunk is. Köszönjük, Tibi, hogy tökéletessé tettél mindent.

Kása Sándor és Magdolna – Sirály étterem, Week-End

Számunkra a mai nap emléke Tibi segítsége nélkül sosem lett volna KÜLÖNLEGES 🙂 Idegen, ellenben különleges emberre leltünk Tibi személyében aki mindenben mellettünk volt és nem kis tapasztalatával kitűnő meglátásaival sokat segített nekünk. Ha megbízható személyt keresel és egyben SZAKEMBERT, akkor bátran bízd társaságot hangulatát Tibire. Megbánni nem fogjátok, csak azt, ha nem őt választjátok.

Fodor George & Ioana – Pescăruș Vendéglő Weekend

Csodálatos esküvőnk és egy nagyszerű DJ-nk volt. A zene miatt a táncparkett végig tele volt. Szívből köszönjük, Tibi, a hangulatot, amelyet életünk lehető legfontosabb napján megteremtettél úgy DJ-ként, mint házigazdagént. Ui. – Néhány hónappal később: “Eddig minden esküvőn, ahol Ioanával voltunk… olyan házigazdát kerestünk, mint te vagy legalább közel olyan jót, de még 15%-át sem érték el a te szintednek…”

Dénes Ferenc & Tünde – Perla étterem, Marosvásárhely

Három évvel ezelőtt részt vettünk egy lagzin, ahol Tibi szolgáltatta a talpalávalót. Megismerhettük munkásságát amit oly’ nagy kedvvel és odaadással végez. Már ott eldöntöttük, hogy saját esküvőnkre mi is ilyen hangulatú modern bulit szeretnénk. Tibi hozzájárulásával, ez idén megvalósult. A vendégek többsége, velünk együtt, remekül érezte magát. Köszönjük szépen Tibi!

Sandu Adi & Kinga – Valea Verde Retreat, Kund

Szia Tibi, még egyszer meg szeretnénk köszönni, hogy olyan fergeteges bulit rendeztél. Mindenki megvolt nagyon elégedve, de főleg mi nagyon jól éreztük magunkat. Amikor a nyitótáncunk után meghallottam a “Leonard Cohen – In my Secret Life” dalt, már tudtam, hogy jó kezekben van a mulatság … (ez az egyik legszebb, kedvenc számom 🙂 ) Puszilunk és sok munkát továbbra is!

Stelescu Péter és Tímea – Darina, Marosvásárhely

Amikor elkezded tervezni az esküvőt, az egyik legfontosabb faktor a zene, azér, mert ettől függ a mulatság hangulata. Mielőtt elhatároztuk volna, fenntartásaink voltak a DJ-es esküvővel kapcsolatban. Találkoztunk Tibivel, majd úgy döntöttünk, hogy őt választjuk. Jelen pillanatban is alátámasztom, hogy ez egy kitűnő döntés volt. Különlegesen jó hangulat uralkodott az esküvőnkön, ugyanis az első perctől kezdve az utolsóig, végig táncoltak a meghívottaink. Óriási köszönet Pál Tibi és szívből reméljük, hogy sok fiatal, minőségi zenekedvelő pár fog téged meghívni party-DJ ként az esküvőjükre.

Bartha Robi & Iza – White Horse Gernyeszeg

Sziasztok! Mi az esküvő után vagyunk már. Ha DJ vagy együttes, ilyen kérdéseken gondolkoztok, akkor mi csak egyet mondhatunk, Tibi az adott szó embere. Az első találkozástól úgy éreztük, hogy ismer minket. Kitalálja minden gondolatunkat és tud alkalmazkodni is hozzá. Megfelelő. Rugalmas. Ha olyan bulit akartok ahol mindenki jól érzi magát, mindenki ízlésének megfelel a zene és a papok is szét izzadjak magukat a tánctól, akkor Tibi a ti emberetek. Ha esküvő, akkor legyen DJ, és ha DJ, akkor legyen Pál Tibi. Hajrá! Mottó: minőség és happy! Hét hónap után kaptam ezt az üzenetet tőlük:: Tibor egy ideje készültünk ezt még elmondani neked, kerestük a megfelelő alkalmat, most csak így spontán: idén öt esküvőn voltunk a miénk után és mindegyiken rád gondoltunk és áldottuk a Fennvalót, hogy helyén volt az eszünk, amikor rád bíztuk magunkat zene dolgában! Még egyszer köszönjük szépen! Ha egyszer megismételjük a bulit, újra megkeresünk!!

Drăgan Mihai és Mădălina – Haller kastély, Ugra

Szeptemberben éppen olyan esküvőnek voltunk a részesei, amit, mintha ránk szabtak volna – nagy részben köszönhetően a kiváló csapat tagjainak, akivel együtt dolgozhattunk. Egyikük éppen Pál Tibi: a zenei motor felelőse. Egy virtuális, élő kapcsolat, valamint pár sor chat-en és egy Skype beszélgetés éppen elégséges volt ahhoz, hogy megbeszéljük az összes részletet, ami a Z-napot illeti. Tibi a kezdetektől nyitott volt, megértő és rugalmas – a legfontosabb – ráérzett gyorsan, hogy mit akarunk és mit nem akarunk hallani. A hangbeállítás nagyon jól sikerült, a fény beállítás viszont valósággal kiemelte a terem belsőépítészeti adottságait. Abban egyeztünk meg, hogy rábízzuk a dalok válogatását és ezek lejátszásának megfelelő pillanatait. Egyedüli kérdésünk a zenei stílus megválogatása volt. Egyeztetni kellett a fiatalok és azöregek ízléseit az ifjú pár rock és heavy kedvenceivel – és ezt Tibinek sikerült. Mindenki kitűnően érezte magát, a táncparkett végig foglalt volt. Ha egy olyan esküvőt akartok, ahol “muszály pingvinkedni” vagy szürcsölni a levest adott ritmusokra, vagy, ha a zene dübörgésétől három napig akarjátok, hogy csengjen a fületek, akár szívecskés vetítésre vágytok – akkor NE keressétek Tibit! A többiek bátran csöröghetnek!

Roşca Alina és Ovidiu – Atrium, Nyárádtő

Tibiről nem sokat tudtunk, a férjem látta néhány esküvőn dolgozni … úgyhogy rá hallgattam és ezt nem bántam meg 🙂 A mi esküvőnkön Tibinek, mint DJ sikerült olyan hangulatot teremtenie, ami minket képvisel: egész este dinamikusak voltunk, boldogok … “super happy” és “in love” 🙂 A mi szemszögünkből nézve egy igazi vér-profi vagy és mégegyszer megköszönjük mindazt, amit az örömteli eseményünkön tettél. Emberként, Tibi nagyon komolynak tűnik első látásra (néha túl profinak 🙂 ) ellenben egy rövid beszélgetés után észrevehetően átalakul egy humort értő és szerető lénnyé – egy olyan baráttá, aki értékes tanácsokat adhat az esküvődre és nemcsak. Bizonyosan várunk majd egyéb élet eseményünkhöz! Nagyon köszönünk mindent!

Sprînceanu Diana és Gabriel – Peştişorul de Aur, Marosszentkirály

Egy különösen szép esküvőnk volt, mindenki kitűnően érezte magát és úgy táncoltak az emberek, hogy elképesztő. A fiúk érezték a termet és a zene abszolút tökéletes volt. Rengeteg olyan képünk van, amelyen meghívottainknak fülig ér a szájuk. Rengeteg köszönetet és dícséretet kaptunk és vannak vendégeink, akik importálni akarják más városba ezt a szolgáltatást 🙂 Nektek köszönhetően ez az Álomesküvőnk olyan volt, amit mindig is szerettünk volna! Ezenkívül még elmondanám azt, hogy Tibitől rengeteg olyan tanácsot kaptunk, ami segített az előkészületekben is. Szívből köszönjük mindazt, amit értünk tettél!

Todor Marika & Robi – RAB Bența Apollo Marosszentygyörgy

Szia Tibi! Nagyon szépen köszönöm, hogy ott voltál velünk, az örökös jókedveddel és a humoroddal feldobtad a hangulatot, és nem utolsó sorban olyan zenét szolgáltattál, ami mindenki ízlését kielégitette. Van egy olyan érzéked, hogy nagyon ráérzel arra, hogy milyen számokra bulizna szívesen a vendég, azt hiszem ezt nevezik profizmusnak. És te profi vagy abban amit csinálsz, szívvel, lélekkel és szeretettel csinálod, és ezt nem lehet megfizetni. Habár mi nem adtunk neked playlistet, mégis voltak olyan számok, amikor Robertre néztem, és kérdeztem, hogy ő kérte? Az egyik kedvenc száma volt, rengeteget hallgatta az esküvő elött (nem egy mostani befutott szám), és nem kérte, te éreztél rá, és raktad fel 🙂 Tiszta szívemből tudlak ajánlani bárkinek, és a legjobb döntést hoztuk, amikor téged kértünk fel. Azt kívánom neked, hogy mindig ilyen szívvel-lélekkel tudd végezni a munkád. Köszönjük!

Chen Bo & Oana-Zenaida – Haller-kastély, Ogra

A feleségemmel az esküvőnket a Haller-kastélyban (Marosugrán) szerveztük meg, ahol a partihoz a DJ Mures-t ajánlották. Tapasztalt DJ vagyok Franciaországban, az elvárásaim nagyon magasak voltak mind a hang- és fénytechnika, mind a DJ tekintetében, hiszen ez életem egyik legfontosabb estéje (egyelőre). Számomra a legjelentősebb dolog az volt, hogy a DJ érezte a közönséget, és a pillanathoz legmegfelelőbb dalt játszotta. A végeredmény: ABSZOLÚT ELKÉPESZTŐ MUNKÁT végeztek. Felvettük a kapcsolatot Tibivel, aki bemutatta nekünk DJ Andrei-t. Az esküvői terem kicsi volt, ők mégis egy 2.2-es hangrendszerrel és két, LED-es totemoszlopra szerelt robotlámpával érkeztek. Tökéletesen illett a helyhez és az alkalomhoz. DJ Andrei nagyon kötelességtudó volt, készségesen odafigyelt arra, amit szeretnénk. A nyitótánc és a népzene részleteibe is beavatott. Volt egy kívánságunk az utolsó pillanatban: nehézfüst a nyitótánchoz. A DJ Mures könnyedén teljesítette. Jól szórakoztunk azon az estén. Köszönjük, Tibi, és köszönjük, DJ Andrei, nagyszerűek vagytok! 😀 Erősen ajánlom!

Veress Zoltán & Aura – RAB Benţa, Cortul Apollo, Marosszentgyörgy

Mindent nagyon köszönünk, Tibi. Tegnap volt alkalmunk beszélgetni a vendégekkel a zenéről, és mindannyian elégedettek voltak. Rólunk nem is beszélve, ezért röviden: rendkívül elégedettek voltunk! Egy pompás nap volt, amiben sokat segítettél. Nélküled az esküvőnk nem érte volna el a kívánt szintet. Választásunkat egy pillanatig sem bánjuk, és örömmel ajánlunk téged, ahányszor lehetőségünk lesz rá! Egy román-magyar, vegyes esküvőt mindenképpen Pál Tiberriúval kell letáncolni!

Felméri Szilárd & Izabela – Europa Étterem

Nagyon szépen köszönjük! Rendkívül elégedettek vagyunk, ahogy a vendégeink is. Egy hihetetlenül jó csapat vagytok. Hozzátok fordulnék, akárhányszor szükségem lenne rá. A nehézfüst álomszerű volt… A zenéről ne is beszéljünk… Mindenki ízlésének megfelelő volt. Nagyon szépen köszönjük még egyszer!!!

Gyerkő Zsolt-Zsombor – fotós, Momentum Photograpy

Ők az a csapat, amelyet a saját esküvőmre is hívnék alkalom adtán…a rossz az, hogy Tibi vendég lenne (hallod, Tibi, készülj 😀 ) – vagy addig össze is veszhetünk, hogy ő lehessen a DJ! :)) Viccet félretéve, nagyon figyelmesek az ügyfeleik kéréseit tekintve. Nagyra értékelem azt, ahogyan az ügyfeleikkel kommunikálnak már az első beszélgetéstől fogva, ami őszintén szólva elég ritka a rendezvény DJ-k körében. Megtalálja a pillanathoz illő legtökéletesebb zenét… Nem voltam velük olyan esküvőn, ami rosszul sikerült volna! Apró pontosításként: ha egy olyan rendezvényt szerveztek, ahol a vendégek több nyelvet beszélnek, Tibi a tökéletes választás – irigylésre méltó módon sajátjának tudja számos ország és kultúra repertoárját. Válaszd a DJMureș-t! Kezeskedem értük!

Györfi György & Hajnal – Körtvélyfája

Elmondhatom, hogy nagyon köszönöm, hogy életünk legszebb napjan a DJMures egyik DJ-et választottuk. Mégegyszer köszönjük szépen!!!!! Minden egyes zeneszám, a beálitottság, a meghívottak vonzása a táncparkettre minden benne volt, érzett, hogy igenis szívből csináljak és nem hiányzott semmi. Én, mind vőlegény, és a párom, mind menyasszony, és a rokonok is, megvoltunk elégedve. Nagyon köszönjük és sok sikert továbbra. Mégegyszer köszi Riki és Tibi!!!!!

Balea Daniel & Sorina – Sandoria Étterem, Marosvásárhely

Szívből köszönjük a hozzájárulásátokat, hogy a nagy napunk tökéletes legyen!! Tibi egy rendkívüli ember, nem csak egy ceremóniamester és egy DJ volt, hanem az, akire támaszkodhattunk. Támogatott az esküvőn és előtte is, tanácsokat adott, és minden kérdésünkre válaszolt! Köszönjük a egész csapatnak! A nehézfüst, a fények és a hangosítás tökéletes volt! Elégedett ügyfeleiként újból az ők szolgáltatásait választanánk! Bizalommal ajánljuk!

Kéményes Alpár Tibor / AnnaMária – Kerekerdő Marion Szászrégen

If you are a bride to be, DJ Tibi is a must have on your wedding list! Look no further, he is the best! Trust me, you will need an experienced and trustworty person on your BIG day. Tibi won’t let you down, even more, he will give his very best, so that you can have the time of your life, while friends and family will be dancing around you ALL DAY LONG! We recall our special day with joy- where everyone was dancing and singing together- Tibi united us on a different level. Tibi is a professional DJ, with more than 20 years of experience, and we knew we wanted him to be our DJ after our first chat. With great pleasure and love we reccomend DJ Tibi’s services, and we can promise you two things- you will have the BEST TIME on your special day, and will have NO WORRIES as far as the party and magical mood/ atmosphere goes! We reccomend DJ Tibi with great pleasure!

Girbe Sebastian & Mirabela – Diamant Vendéglő

Ha azt szeretnéd, hogy az eseménynek különleges jellege legyen, akkor válaszd a DJMures.ro-t! Egy fiatalokból álló, élettel teli, szervezett csapat, akik precízen teljesítik a zenével és a műfajokkal kapcsolatos feladataikat. Ha DJ Tibit választod, akkor az eseményhez nem csak egy DJ-t kapsz, hanem egy barátot is! Köszönjük szépen, DJ Tibi, a hangulatot a 2017. szeptember 2-i esküvőnkön, köszönjük ezt a különleges napot!

Mezö Csongor & Alexandra Loredana – Boema Ballroom, Koronka

@Alexandra: DJ Tibi, egy hatalmas figura vagy! Felejthetetlen emlékeket szereztél nem csak számunkra, hanem a vendégeink számára is! Bármikor, bárkinek szeretettel ajánlak téged, mert a szakértelmedet, amiről bizonyságot tettél, a legigényesebb vendégeink is megköszönik neked. Számunkra, a 2017. május 27-e felejthetetlen marad a te jelenléted miatt is! Tehát még egyszer köszönjük! Legyen egy sikeres eseményekben gazdag éved! Találkozunk a keresztelőn. 😉 @Csongi: I would Highly recommend due professionalism and top quality!!! (@Csongi: Erősen ajánlom a szakértelem a szakértelemért és a magas minőségért!!!)

Țînteanu Niculiță & Andreea – Teleki-kastély, Gernyeszeg

Bizalommal ajánlom! A DJMures.ro egy igazán hozzáértő csapat, akik minden dalkérést képesek teljesíteni! Kitűnő fények, hangosítás és zene! Tibi nagyon együttműködő az „extra” ötleteket és feladatokat tekintve. Ideális olyan vegyes esküvőkre, mint amilyen a miénk volt (román és magyar vendégekkel). Köszönjük, DJMures.ro!

Chris Perkins & Andra – Dracula Fogadó, Dános

Öröm volt Tibivel dolgozni a 2017. júliusi esküvőnkön. Teljes bizalommal ajánlom mindazoknak, akik az esküvőjükre zenét szeretnének, nem zajt. Tibi odaadása meghaladta az elvárásaimat úgy az esemény előtt, ahogy az esküvő napján is. Ügyelt arra, hogy minden megbeszélt részletet betartsanak. Vendégeink között volt minden korosztály és minden zenei ízlés, de Tibinek sikerült végig fenntartania a jó hangulatot. Elérte, hogy még a nagyi is AC/DC-re táncoljon. Tibi képes bebizonyítani, hogy az emberek tudnak MANELE NÉLKÜL is szórakozni. Nem csak a lejátszási listája volt minőségi, hanem a hangosítás is, a hangerő erőssége viszont a pillanathoz megfelelően volt igazítva. Csak dícsérni tudom a minőséget meg a profizmust, és a DJMures-sel csak ebben lesz részetek.

Fabian Horaţiu & Alina – Sandoria Étterem

Az esküvőnk tavaly augusztusban volt. Tibi volt a DJ-nk. Teljes bizalommal ajánlom. Mindent teljesített, amiben megegyeztünk az esküvő előtt. Tetszett, hogy az esküvőhöz ötleteket és tanácsokat adott, figyelembe vette, hogy mit szeretnénk, tudta, hogyan kösse össze a dalokat – nem volt káosz, minden műfajú zene volt, élérte, hogy mindenki jól érezze magát. Egyszóval, a legjobb döntésünk volt, hogy megkerestük Tibit, így egy rendkívüli esküvőnk lehetett. Köszönjük, hogy életünk ezen csodálatos napján segítettél nekünk!

Buţiu Florian Cosmin & Éva Ibolya - Restaurant DiamantBárkinek ajánlom, aki egy sikeres esküvőt szeretne! Tetszett a komolyságuk, amit első pillanattól az utolsóig bizonyítottak.
Nagyon elégedettek voltunk, ahogy a vendégeink is! 11-esre szórakoztunk! Big like! Egy kellemes meglepetéssel is készültek számunkra!
Egy nagyon jó választás volt részünkről, legfőképp azért, mert egy vegyes vendégségünk volt, és nem tudtuk, hogy milyen csapatot hívjunk, szóval nem tévedtünk. Ők pontosan tudják, mi a dolguk, és egy felejthetetlen hangulatot teremtenek! Életem bármely eseményére ezt a csapatot hívnám! Válasszátok őket, mert nem fognak csalódást okozni! Üdvözlet, Tibi! You are the best! (Te vagy a legjobb.)

Ruţa Ioana és Vlad – Sandoria étterem, Marosvásárhely

Ruţa Ioana és Vlad – Sandoria étterem, Marosvásárhely

Álomesküvőnk volt! Vendégként egy esküvőn, a zene és az előétel a legfontosabb a számunkra. Ha nem megfelelő a zene, akkor a vendégek nem állnak fel táncolni. Mi csak DJ –t választottunk szóló énekes és együttes nélkül. Néhányan megjegyezték ismerőseink, hogy megbánjuk azt, ha legalább egy énekest nem bízunk meg, hogy a főfogások elfogyasztása közben szóraoztassa a vendégeket. Nem igazán tartottuk fontosnak ezt a véleményt. A PLUSAUDIO DJ-ét választottunk és nem bántuk meg. Tudta mindvégig, hogy milyen dalt és mikor kell tennie arra, hogy a táncparketti jóhangulat megmaradjon és ne hűljön ki. A kezdőtánctól – ami nehézfüst- effektel gazdagított volt – a vigadozás végéig tele volt a porond, mert mindenki talált táncolni való ritmusokat. Sokszor az étel az asztalon maradt és a vendégeink inkább a táncot választották. Az esemény végén – összegezve a tapasztalatainkat – arra a következtetésre jutottunk, hogy jó ötlet volt a PLUSAUDIO DJ-it választani. Pál Tibit lemezlovasként is, de elsősorban emberként nagyra értékeltük, mert teljes komolysággal és hozzáértéssel végezte a feladatát. Egy részről reszkíroztunk – nem ismerve őt személyesen – de más részről sokat nyertünk a Tibivel való közreműködésben. Neki köszönhetően egy csodálatos esküvői vígadozásban volt részünk: az összes elképzelhető zenei műfajra bulizhattunk és maximálisan szórakoztunk! Köszönjük a magas szintű szolgáltatásaid és ezúttal ajánljuk is azokat az ifjú pároknak! Egy kis tanács nekik: ne spóróljatok a zenén! Az ár/érték arány az igazi mérvadó és akkor különleges esküvőtök lesz. Pál Tibi tehetsége megérdemel minden pénzt, azért, amiért a hangulatért tenni tud!!!

Pastor Corina és Claudiu – Alesia-étterem, Koronka, Maros-megye

Kiváló! Ez show volt a javából! Nagyon fontos, hogy az ifjú pár gyakran legyen a táncparketten. A jó kaja, a jó zene, és a fiatalok a porondon. Ez minden! Én kitűnően éreztem magam és a párom is. Hogy a többiek, hogy mulattak, azt talán tőlük kellene megkérdezni. De, amint elnéztem azokat, akik mellettünk táncoltak… szuper volt. Nagyon köszönjük!

Mihăilă Rareş és Alina – Black Lord, Marosvásárhely

Tibit 2013 májusában ismertem meg. Egy rövid találkozás alatt kellemes benyomást keltett azáltal, hogy pontos volt és jól felkészült. Az esküvőn választott dalok éppen úgy csengtek el, ahogy azt megbeszéltük. Váltakoztak a régi stílusú valamint az új zenei kiadások. Az after party is remekül sikerült. Abban az esetben, hogyha éppen DJ-t kerestek – hívjátok fel Tibit és üljetek le vele egy teára – valószínű nem bánjátok meg!

Schmid Marc és Diana – Dracula csárda, Daneş, Segesvár

Örömmel írunk és teljes bizalommal ajánljuk Pál Tibit, mint esküvői DJ-t. A honlapon megosztott, hasznos információkból kerültünk éppen Tibihez. Majd néhány Skype-beszélgetés követte és ez erősítette bizalmunkat a szakszerűségében – ugyanis külföldön élünk. Már a legelején elvarázsolt Tibi rugalmassága, elhivatottsága és a munkához való hozzáállása: igazi szakember, előbb leellenőrizte a helyszínt, majd érdeklődött a meghívottak nemzeti és korbeli hovatartozásáról. Az esküvőn spontán döntéseket hozott és mindig a legtalálóbb zenét választotta. Az egész vígadózás alatt mindannyian jól éreztük magunkat (beleértve Tibit is) 🙂 Táncoltunk, kalandoztunk, majd újra táncoltunk. Tibinek sikerült harmóniát alkotnia a jól választott zene és a mulatozók hangulata között. Senki nem unatkozott. Mindezekért, Tibi, mi nagyon köszönjük! UI: Adrian Morar eseményfotós honlapjáról letölthetőek az esküvőn készült képek.

Rusu Mirabela és Marius – Europa-vendéglő, Marosvásárhely

Tibire hagytuk gondolkodás nélkül a zenés szórakoztatás gondjait. Az első találkozással kezdődőleg már szakszerűen vezetett az esemény lebonyolításában. Mi azt akartuk, hogy a feszültséget és a felelőség terhét vegye le vállunkról, hogy szórakozhassunk úgy, mint, ahogy ezt a barátainkkal tenni szoktuk. Tibi ezt megértette és gondja volt arra, hogy a táncparkett mindig tele legyen, kielégítve minden vendégcsoportunk táncos kívánságait. Köszönjük a kellemes zenei élményt és csak ajánlani tudjuk bármikor.

Epure Mircea Nelinio és Alina – Privo Hotel, Marosvásárhely

Az én szemszögemből egy sikeres esküvőhöz jó étel kell, jó ital kell, de legfőképpen jó zene kell. Örömünkre szolgál, hogy telitalálat volt a PlusAudio csapattal való együttműködés. Szakszerűségről tettek tanúságot, ami megmutatkozott az esküvőnkön és köszönhető több évi tapasztalatukban. Több dícséretet kaptunk vendégeinktől a jó zenéért, ami mindannyiunk örömére szolgált. Köszönjük PlusAudio a szolgáltatásaitokat és minden alkalommal ajánlani fogunk titeket!

Cichi Kinga és Alin – AnKa-étterem, Szászrégen

Éppen DJ-t kerestünk és az évente megrendezett Esküvői Vásáron találkoztunk egy karakteres emberrel, aki tudja, hogy mik a teendők egy tökéletes esküvői élmény eléréséhez. Már az első beszélgetés után tudtuk, hogy Tibi a mi emberünk. Mikor azt is elmondta, hogy a vőfélyi teendőket is vállalja, akkor már gondolkodás nélkül őt választottuk életünk kiemelkedő pillanataihoz. Köszönjük Tibinek és a PlusAudio csapatának a szervezésben nyújtott segítséget, a nehézfüst-effekt és a különleges fényhatás kezelőinek színvonalas munkáját, valamint a hangosítás kiváló minőségét. Egyszóval, profi volt! Mindenkinek szívből ajánljuk a PlusAudio szolgáltatásait.

Szakács Szilárd & Szende – Apollo RAB Benta, Marosszentgyörgy

Elsősorban ezúton is meg szeretnénk köszönni Tibinek és csapatának azt a kiváló szolgáltatást, amit az esküvőnk alkalmával nyújtottak. Tudták, hogy nagyon fontos volt számunkra a színvonalas lakodalom és ennek minőségét csak fokozta a szakmaiságuk, jókedvük és rugalmasságuk. Íme, a tapasztalataink részletesen: Tibiről és csapatáról már sokat hallottunk, hisz a hírek hamar terjednek, ha valaki olyan ilyen jellegű szolgáltatást tud nyújtani. Mivel külföldön tartózkodunk, ezért kicsit aggódtunk, hogy miként fog zajlani a kommunikáció. Hamar kiderült, hogy feleslegesen. Kb. fél évvel az esküvőnk előtt felvettük Tibivel a kapcsolatot és egy 20 perces telefonbeszélgetésen keresztül egy tömör, de ígéretes felvilágosítást kaptunk. Leszögeztük a dátumot, majd a találkozó időpontját. Hangsúlyoznám, hogy a személyes találkozás elengedhetetlenül fontos, hisz ekkor kell leszögezni a bulihoz kapcsolódó legfontosabb részleteket. Ezt követően az esküvő napjáig csak annyit kellett megerősítenünk egymásnak, hogy minden a legnagyobb rendben és terv szerint haladnak a dolgok. Az esküvő napján élő zenészeink is voltak. A DJMures csapata nagyon profin alkalmazkodott, készenlétben voltak mindig és ahányszor rajtuk volt a sor, fergeteges buli volt az eredmény. Éppen ezért melegen ajánlom Őket bármilyen bulira, a srácok állják a sarat. TIPP: Állapodjatok meg többnyire a zenei stílusban, de a playlist összeállítását bízzátok nyugodtan rájuk, mivel ekkor látszik igazán a profizmus. Egy playlist-et bárki lejátszik egy laptop-ról, de itt ennél sokkal többről van szó. Nem bánjátok meg!

Pollac Tímea és Csaba – AnKa-panzió, Szászrégen

Íme, a mi sztorink Tibivel: látatlanban választottuk őt, bízva a násznagyunk megítélésében. Első találkozásunkkor egy régeni üdítőzéskor képeket mutatott valamint videoklippeket, és elmagyarázta, hogy azokból az infókból, amit megosztottunk vel, ő, hogy látja megvalósíthatónak az esküvői zenét és szórakóztatást – és telitalálat volt. Siker! Álomesküvőnk volt, figyelembe véve azt a tényt is, hogy magyar-román, vegyes esküvőről beszélünk. Vendégeink, elmondásuk szerint mindannyian jól szórakoztak. Minden stílusú és nyelvű zenei válogatásra táncoltak és elégedettek voltak a DJ-Tibi által kreált hangulattal. Röviden és tömören: válasszátok a PlusAudio szolgáltatásait bármiféle családi és céges rendezvényre! Nem fogjátok megbánni!

Colcer Nicoleta és Vlad – Caesar-étterem, Marosvásárhely

Ízléses és változatos zeneválogatás volt, amitől az emberek jól érezték magukat. Pár dolgot leszámítva (de amik javíthatóak a jövőben) ajánlani fogjuk ezt a DJ-t más fiatal párnak is, hogy hasonló, tartalmas szórakozásban legyen részük, mint nekünk. Köszönjük Tibi a jó hangulatot! Minél több hasonló esküvőt kívánunk neked! (mint DJ 🙂 ). UI: a menyasszony lábai megfájdultak a sok tánctól 🙂

Dumitrescu Marius és Csilla – Caesar vendéglő, Marosvásárhely

Egy mulatás sikerének titka a minőségi zene megválasztásán múlik, de ugyanakkor a meghívottak ízlésvilágára való ,,rászabás” elengedhetetlen. A DeeJay figyelemmel kísérte a meghívottaink egyéniségét / személyiségét és olyan zene-listát – dalkeverést állított össze, amelyikkel mindannyian azonosulni tudtak – és ez nagyban hozzájárult a rendezvény sikeréhez.

Szövérfi Karolina – Szilveszteri buli

Profizmus a legfelsőbb szinteken!!! 😉 Köszönjük a legutóbbi, fergeteges újévi bulit, amely egy egyszerű vidéki terembe varázsolt nagyvárosi klub-hangulatot. Nem találkoztam még olyan emberrel, aki ne lett volna megelégedve a szolgáltatásaitokkal, én is szívből ajánlom. Hajrá fiúk! Bravo bãieti, vã felicit! #simplythebest

Török Szilárd – házigazda/vőfely

Ha ugyanezt a komolyságot, hozzáállást és lendületet tartjátok, ahogy azt tőletek sok éven át tapsztalhattuk, a DJMures.ro csapatának hosszú karriert jósolok. Csak így tovább!!! Klienskörötök maximálisan ki volt, van és lesz szolgálva!

Kováts István – Grazioso Cvartett

A DJMures csapatával mindig jó az együttműködés, Tibiben egy olyan embert ismertem meg aki rajong a munkájáért, pozitív beállítottságú és mindig jó hangulat veszi körül. Akinek elvárásai vannak készüljön fel: túl fogják szárnyalni. Ajánlom!

Madarász Róbert Rossi & Kinga – Sólyom vendéglő Marosszentgyörgy

Rendkívül megvagyunk elégedve a nyújtott szolgáltatásokkal! Nálunk sajnos (de végül szerencsére) úgy adódott, hogy a régi DJ-ünk egy hónappal az esküvő előtt visszamondta jelenlétét. Kétségbe esve kerestünk alternatívákat, amíg Pál Tibi és csapatával találkoztunk. Magas szakmai felkészültséggel, tapasztalat bőséget sugárzó önbizalommal, kooperatív módon rövid időn belül sikerült kapnunk egy kölcsönösen kielégítő megoldást. Az esküvőn nyújtott szolgáltatások meghaladták az ígérteket. Köszönjük nagyon szépen nektek, hogy hozzájárultatok életünk legszebb napjának formáláshoz!

Ciula Cristian – esküvői vendég

Két esküvőn is részt vettem, ahol a zene Tibire volt bízva. Különböző vendégek, különböző esküvők, de egy közös: a zene. Mindkét esetben a zene volt a meghatározó tényező. A DJ tökéletesen profi. Nagyon jól fogadta a násznép óhajait, a szórakozás így elérte a lehető legmagasabb szintet. Bizalommal ajánlom!

Colceriu Ovidiu & Blanka – Sandoria Étterem

Köszönjük az esküvő pörgős hangulatát! Ajánlom ezeket a szakembereket, akikben van egy adag egészséges őrület. Érzik a táncparkett lüktetését, amit fokozni is tudnak. Sikeresen megbírkóznak legnagyobb igényekkel, figyelembe véve az ifjú pár és a vendégek óhaját – egy sajátos kombinációt kértünk, hogy az emberek megmozduljanak, de számunkra is tetsző legyen – minden összejött, és az elvárásainkat meghaladó őrület tört ki.

Pongrácz Mátyás & György Katalin – Teleki Kastély Gernyeszeg

Nagyon örvendünk, hogy Tibit választottuk az esküvőnk zenei felelősének, csodás hangulatot teremtett, ugyanakkor meghitté varázsolta az ünnepet. Egy olyan esküvőt szerettünk volna szervezni ami nem a hagyományokat, nem az elvárásokat, hanem minket tükröz. Ennél jobban senki másban nem bízhattunk volna meg, hogy ebben partner legyen, hogy odafigyeljen ránk és a kivánságainkra, ugyanakkor olyan szakember és ember akitől jó tanácsokat kaptunk a megálmodott esküvőnk kivitelezésében. Szívból köszönjük Tibi!

Szabó Tibor & Imola Csilla – Sandoria étterem

Tibi már az első beszélgetéskor pontosan azt mondta el, amit mi mondtunk volna, ha meg kellett volna fogalmazni, hogy mit szeretnénk. A készülődés alatt egyáltalán nem aggódtunk a zene miatt, és nagyon jól tettük, hogy megbíztunk benne, mert minden elvárásunkat felülmúlta. A vendégeink azóta is sokszor elmondják, hogy nagyon jó volt a buli. Tibi nem csak azt “tudja”, amit meg lehet tanulni, hanem nagyon jól érzi is az adott társaság és az emberek természetét, talán ezért is hallgatom azóta is gyakran a WHO-t 🙂 Köszönjük!

Butiurcă Vlad-Olimpiu & Diana – Alesia Étterem, Koronka

Üdv, Olvasó! Örülök, hogy Tiberiu és csapata velem volt az esküvőmön. Két eseményen is láttam már őket. Kezemet a szívemre téve mondom, hogy a PlusAudio csapata minden pénzt megér. Profi szakemberek kiváló zenei ízléssel. Nagyon rendszerezett csapat, a legmodernebb és legújabb felszereléseik vannak (CO2 ágyú). Lelkiismeretesek és csupa fülek az ügyfelek kéréseit tekintve. Összességében, örömmel ajánlom őket bármilyen eseményre. Ha DJMures-t választod, megszabadulsz a hangosítás problémájától!

Pentru mai multe testimoniale, vă așteptăm pe pagina de Facebook