Pál Tibor

~ DJ TIBI ~

Tel.: +40745880990

Înțeleg că este o responsabilitate foarte mare când mirii îți încredințează onoarea de a sonoriza cel mai important moment din viața lor, nunta, moment care nu se va repeta niciodată și de aceea, ori de câte ori sunt prezent la o nunta, ca și DJ, mă implic cu tot sufletul și cu toată priceperea mea,…

Andrei Şandor

~ DJ ANDREW ~

Tel.: +40751315000

De când mă știu am fost pasionat de muzică și aparatură, senzația aceea când oamenii se distrează pe muzica mixată de mine îmi dă o stare de euforie de care sunt dependent. Muzica bună poate face pe oricine să se simtă bine iar acest lucru este o prioritate pentru mine.

Gábos József

~ DJ GÁBOS ~

Tel.: +40756935744

Expresia “pasiunea pentru muzică” e puţin spus faţă de ce simt eu când vorbim despre această temă. Nimic nu îmi oferă o senzaţie mai unică de cea oferită de oamenii pe care îi văd distrându-se pe muzica mixată de mine, de aceea ma simt onorat să fac parte din evenimentul tău.

Richard Stanciu

~ DJ Riki S.R.R. ~

Tel.: +40757963583

În momentele grele ale vieții, muzica m-a ajutat să îmi regăsesc liniștea și întotdeauna a fost “alături” de mine. Astfel prin muzica pot să transmit o stare de bine, și îmi doresc ca și alții să resimte acest lucru.

Herbeth Szilárd

~ DJ HERBI ~

Tel.: +40753889036

Kitartó, lenduletes és fiatalos életfelfogásom segit a hétköznapok érdekes pillanatait szinesiteni. Ugyanezt a könnyedséget és életérzést érzem a zene és dalom világában. Véleményem szerint minden ember boldog, ha pillanatait teljes értékrenddel megéli. Szeretem amikor, a zene segitségével, másokat is boldoggá tehetek.

Pál János

~ DJ JOHN ~

Tel.: +40745880343

Întotdeauna mă bucur să văd că oamenii se distrează pe muzica mixată de mine, chiar dacă ei nu realizează ce este în spatele muncii de DJ. Când prestez servicii de DJ și sonorizare, o fac din plăcere așa că nu o consider muncă ci mai mult e o pasiune.

Sergiu Bungărdean

~ DJ SERGIO ~

Tel.: +447738997987 (UK)

Dacă aveţi un botez, petrecere sau zi de naştere în Londra … vă invităm să luaţi legătura cu DJ Sergio pentru a beneficia de serviciile DJMures.ro în UK!

Valószínű, hogy, ha magunkról áradoznánk szebb és szebb szavakkal nem volna helyes és hiteles sem. Ezért arra kérünk, ha kiváncsi lennél arra, hogy mit is mondanak mások a munkánkról, akkor vessél egy pillantást a Vélemények és a Galéria menüsorokra.

A Playlist-et (műsorlistát) úgy szabjuk az ízlésekhez, hogy a vendégek, valamint a felkérőnk kéréseinek is eleget tegyünk, de természetesen a népszerű, bevált ugyanakkor újszerű dalokat is ajánljuk.

Kérjük keressen meg minket egy jóízű beszélgetésre! Fontosnak tartjuk a személyes találkozást – majd ön is elcsodálkozik azon, hogy mennyi új kérdés merül fel egy ilyen konzultáció alkalmával. Mennyire megnyugtató lehet, ha tudjuk előre, hogy kire is bízzuk rendezvényünk hangulatát. Igen, ezt a tanácskozási időt nem számlázzuk, ellenben arra kérjük önöket kedves Megrendelőnk, hogy előzőleg böngésszék át a honlapunkat, ahol sok felmerülő kérdésre már választ is kapnak ezáltal – és nem utolsó sorban kérjük, hogy egyeztessünk egy mindannyiunk számára alkalmas időpontot.

Az első találkozástól a rendezvény végéig garantáljuk a mínőségi kiszolgálást, hiszen tudjuk azt is, hogy a következő potenciális kliensünk pont az ön vendégei között lehet. Ez a mi névjegykártyánk.

Ideális rendezvényes időpontjaink? A nyári, az őszi és a karácsonyi, valamint az újévi időpontok a legkeresetebbek. Ezért ezeket a foglalásokat ajánljuk mielőbb egyeztetni. A kevésbé zsúfolt év eleje, a tavaszi hétvégék és a hétköznapok alkalmasabbak egy költségkímélőbb esemény lebonyolítására, ugyanis megrendelőinknek jelentős kedvezményeket tudunk ilyenkor biztosítani, természetesen ugyanazon az elvárt mínőségen.

Mekkora távolságig tart a hatásterületünk? Bármekkorára, mert az egy órás autózáson belül a kiszállás és eszközeink szállítása ingyenes. Ha pedig nemzetközi megbízást kapnánk, akkor – lehet, hogy bonyolódna,de – kölcsönösen kedvező megegyezés szerint valószínű, hogy arra is találnánk megoldást.

Mennyi időre szerződünk a rendezvény kapcsán? Az általános DJ/ Hangosítás szolgáltatásunk 14,00 órakor kezdődig és éjfélig tart a nappali rendezvényekkor. Ha a helyzet úgy kívánja, vagy a kliens már előzőleg így kéri, akkor korábbi időpontban is érkezhetünk, de akár a reggelig tartó szórakozást is fenntarthatjuk.

A szórakoztatásnak nincs pénzzel megfizethető ára, ugyanúgy, ahogy a DJ tehetsége vagy kreativítása sem mérhető az iskolai végzettségében vagy az elvégzett képzései számával. De ne feledjük, hogy a jó hangminőséghez elengedhetetlen a professzionális eszközökben való jelentős befektetés. Az általunk nyújtott élménynek (DJ Mures – powered by plusaudio) ára alig 3%-át teszi ki az eszközeink piaci értékének.

A megállapodott áraink az egész szolgáltatás értékét tartalmazzák, amit a szerződésben rögzítettünk: a hangosítási és lejátszási eszközeink használatát ugyanúgy, mint a DJ munkáját. Önnek nem kell attól tartania, hogy utólagos és kellemetlen beszélgetéssel kellene szembesülnie, mint, ahogy sokszor előfordult általunk ismert és elitélt esetekben. Pl. ,,Ön félre értette, nem ebben egyeztünk … A szállítás nem volt benne az egyezségünkben … Önnek még fizetnie kell …” stb.

Asszisztált zenei aláfestést, valamint kihangosítási szolgáltatásainkat ajánljuk: állófogadásokra, termékbevezetésekre, üzletnyitási ünnepségek, divatbemutatók és egyéb előadások alkalmára.

Bármilyen kérdéssel és kéréssel forduljanak hozzánk bizalommal … szeretettel, Pál Tibor.