Bună cititorule! Am avut plăcerea de a-l avea pe Tiberiu şi echipa lui alături de mine la nunta mea. Şi i-am mai văzut la lucru la alte 2 evenimente. Îţi spun cu mâna pe inimă că, echipa de la PlusAudio face toţi banii. Sunt nişte oameni profesionişti cu gusturi muzicale superbe. Echipa este foarte bine organizată, au aparatura de ultimă generaţie şi noutăţi (tun cu CO2). Sunt meticuloși şi apleacă urechea la cerinţele clientului. All in all, îi recomand cu drag pentru orice eveniment. Ai ales DJMures, ai scăpat de grija sonorizării!

Butiurcă Vlad-Olimpiu & Diana – Restaurant Alesia Corunca
Vlad & Diana

Deja  la prima întâlnire, Tibi ne-a spus ceea ce am fi spus și noi daca ar fi trebuit să formulăm ceea ce ne dorim. În timpul pregătirilor nu ne-am făcut deloc griji pentru muzică și bine am făcut că am avut încredere în el pentru că ne-a depășit toate așteptările. Invitații încă ne spun că petrecerea a fost foarte reușită. Tibi nu știe doar ceea ce se poate învăța, ci simte foarte bine oamenii. Poate de aceea ascult de atunci foarte des The WHO 🙂

Szabó Tibor & Imola Csilla – Restaurant Sandoria
Tibi & Csilla

Suntem foarte bucuroși că l-am ales pe Tibi, a creat o atmosferă minunată. Ne-am dorit o nuntă care să ne reprezinte pe noi, nu să respecte neapărat tradițiile sau să răspundă altor așteptări. Nu am fi putut să găsim un partener mai bun, care să ne asculte și să răspundă dorințelor noastre, fiind în egală măsură un profesionist și un om de la care am primit sfaturi bune pentru realizare nunții visate.

Pongrácz Mátyás & György Katalin – Castel Teleki Gornești
Matyi & Kati

Mulţumim pentru atmosfera electrizantă de la nuntă.
Recomand aceşti profesionişti cu o doză sănătoasă de nebunie. Simt pulsul ringului de dans şi ştiu să-l ridice. Fac faţă cu succes la cereri mai solicitante, ţinând cont şi de mofturile mirilor şi de lumea din sală – pentru noi a trebuit o combinaţie umpic mai aparte, să mişte toată lumea şi să fie pe gustul nostru – toate s-au potrivit şi a ieşit o nebunie peste aşteptări.
Recomand cu încredere.

Colceriu Ovidiu & Blanka – Restaurant Sandoria
Ovidiu & Blanka

Am participat la două nunți unde muzica a fost lăsată pe seama lui Tibi. Participanții la nuntă diferiți, nunți diferite un singur lucru în comun: muzica. La ambele muzica a fost punctul forte. DJ-ul un profesionist desăvârșit. A reuşit să citească foarte bine doleanțele nuntaşilor astfel încât distracția a fost la cote maxime. Recomand cu încredere!

Ciula Cristian – invitat nuntă
Cristi - invitat

Am avut o nuntă, și datorită lui Tibi, așa cum ne-am dorit-o întotdeauna! Îi mulțumim și pe această cale și îl recomandăm din inimă tuturor! Best DJ 🙂

Ignácz Péter & Iringó – Restaurant Grand Lion Gornești
Peti & Iringó

Suntem deosebit de muțumiți de serviciile voastre! La noi s-a întâmplat ca, doar cu o lună înainte de nuntă, fostul DJ să ne anunțe că nu ne mai poate asigura serviciile lui. Disperați, am căutat alternative până când ne-am întâlnit cu Tibi Pál și echipa lui. Cu o pregătire profesională de înaltă calitate, încredere ce derivă din bogata experiență, într-un timp scurt au reușit să ne ofere o soluție satisfăcătoare pentru ambele părți. Serviciile oferite la nuntă au depășit promisiunile. Vă mulțumim foarte mult că ați contribuit la reușita celei mai frumoase zile din viața noastră !

Madarász Róbert Rossi & Kinga – Restaurant Sólyom Sg de Mureș
Rossi & Kinga

Colaborarea cu echipa DJ Mures este întotdeauna bună. Am cunoscut în Tibi un om care își adoră meseria, este mereu pozitiv și vesel. Cei care au așteptări să fie pregătiți: Tibi le va depăși. Il recomand !

Kováts István – Grazioso Cvartett
István - zenész

Dacă veți păstra aceeași seriozitate, abordare și entuziasm pe care le-am întâlnit la voi de-a lungul anilor, prezic echipei DJ Mures o carieră lungă. Continuați tot așa! Clientela voastră a avut, are și va avea parte de cele mai bune servicii !

Török Szilárd – staroste/MC
Szilárd - házigazda

Profesionalism la cel mai înalt nivel !!! 😉 Mulțumim pentru cea mai recentă petrecere de Anul Nou, la care ai reușit să ne oferi o atmosferă de club de cea mai bună calitate. Nu am cunoscut încă pe nimeni care să nu fi fost mulțumit de serviciile voastre, și eu le recomand din inimă. Bravo băieti, vă felicit!

Szövérfi Karolina – Petrecere de Revelion
Karolina - szervező

Iubesc profesionalismul şi să ofer servicii de DJ / sonorizare de o calitate superioară. Nu îmi place să mă laud, însă clienţii mei au fost extrem de mulţumiţi de serviciile de DJ prestate de mine, dovada este lista lungă de referinţe şi aprecieri din partea acestora. Este foarte îmbucurător să vezi că serviciile tale de DJ sunt apreciate şi că poţi aduce zâmbete de mulţumire pe feţele participanţilor de la fiecare eveniment.

Orice persoană doreşte ca evenimentele importante din viaţa sa, să fie unice şi memorabile, de acea îmi place să ofer serviciile de DJ / sonorizare în funcţie de tematica evenimentului dar şi de personalitatea participanţilor. Ca DJ nu oferi doar nişte servicii ci te apropii de oameni, comunici cu ei şi încerci să le pui la dispoziţia lor tot ce este mai bun. În acest mod creezi inevitabil legături şi te apropii de sufletul clienţilor tăi.

În cadrul nunţilor, îmi place să creez o atmosferă de poveste pentru ca mirii să se simtă cu adevărat speciali pe ringul de dans. Sunt foarte mulţumit şi mă simt împlinit în momentul în care văd că invitaţii de la petreceri, nunţi, botezuri şi de la alte evenimente sunt mişcaţi în paşi de dans energici de acordurile muzicii oferită de mine. Este foarte îmbucurător atunci când participanţii la evenimentele la care particip sunt încântaţi de atmosfera şi ambianţa muzicală creată şi expresia de pe feţele lor este una de o fericire radiantă.

Mulţi dintre clienţii mei au fost surprinşi de pasiunea ce o pun în realizarea servicilor de DJ. Însă, pentru mine să fi DJ, nu este doar un job ci o artă. O artă prin intermediul căreia faci ca inimile oamenilor să fie mişcate de acordurile sublime ale muzicii.

Însă cuvintele mele sunt acum de prisos deoarece rezultatele servicilor prestate spun totul despre mine.

Referinţele şi aprecierile clienţilor mei sunt o carte de vizită, ele vorbesc despre profesionalismul şi calitatile mele ca DJ.