Maestrul de Ceremonie / Staroste de Nuntă

Cuvântul MC provine din prescurtarea „maestrul de ceremonie”, iar această persoană are sarcina să dirijeze desfăşurarea unei solemnităţi.

Astfel rolul unui staroste este de a organiza, conduce şi de a fi răspunzător pentru menţinerea şi respectarea strict al programului convenit cu mirele şi mireasa.

Menirea unui staroste este de a ajuta tânăra pereche, care se află puşi în faţa organizării celui mai important eveniment comun din viaţa lor, nunta.

În ziua nunţii, maestrul de ceremonii va fi responsabil ca momentele ce se succed să fie la timp. Nu este permis ca să se întârzie la starea civilă (unde totul se decurge unui program), sau precum la cununia religioasă, la biserică.

La restaurant va face toate anunţurile necesare: intrarea în sală, deschiderea dansului mirilor, prezentarea supei/felului principal, tortul mirilor, aruncarea buchetului şi a jartierei, furtul miresei, etc.

Acest pachet se poate alege numai împreună cu pachetul de DJ/sonorizare.

Verifică disponibilitatea noastră la numărul de telefon 0745-880.990 sau trimite email pe hello@djmures.ro şi vei primi răspuns în maxim 8 ore!