Pachet LIGHT PREMIUM lumini inteligente (moving-head) pentru nunti si alte evenimente.

   Iluminarea sălii şi a ringului de dans merge mână în mână cu muzica. Efectele vizuale oferite de luminile inteligente vor contribui foarte mult la atmosfera de petrecere de la nuntă sau evenimentul organizat de voi. Fotografiile şi filmările de la eveniment vor beneficia şi ele de pe urma acestor efecte luminoase redând din amintirea acelor momente cu tot farmecul şi entuziasmul pe care l-au creat.

   Sunt sisteme de lumini profesionale, folosite la concerte. Există posibilitatea de a pune în lumina reflectoarelor pe mire şi mireasă. Exemplu: la dansul mirilor lumina se concentrează direct asupra lor, iar efectul este maxim dacă în sală se sting luminile. Sau, la tortul mirilor, când lumina este stinsă în restaurant se da culoare momentului (se poate alege din 16 milioane de culori RGBW, sau diferite forme: stea, soare, linii şi puncte). Momentul este unic şi modern.

   Intraţi pe canalul nostru de youtube unde puteţi regăsi în clipurile video efectul descris.

   Pachetul lumini include:

        – 2x moving-head-uri spot cu lampa Platinum 5r de generaţie nouă;

        – 4x moving-head LED BEAM;

        – 4x LED PAR;

        – 3x LED BAR;

        – controler DMX de lumini;

        – schela profesională ajustabilă până la 4m înălţime şi de la 2m până la 6m lăţime.

   Include laptop pentru posibilitatea controlării şi programării luminilor în functie de fiecare sală/locaţie în parte. Include tehnician pe tot parcursul evenimentului. Include conectica necesară, montajul şi transportul pe raza oraşului Tg-Mureş.

   Alegeţi împreună cu pachetului de DJ STANDARD şi beneficiaţi de 20% reducere.

   Pentru orice nelămurire nu ezitaţi să ne contactaţi! Consultanţă gratuită!

Verifică disponibilitatea noastră la numărul de telefon 0745-880.990 sau trimite email pe hello@djmures.ro şi vei primi răspuns în maxim 8 ore!