Pachet nuntă DJ STANDARD (DJ nuntă şi sonorizare eveniment).

    Pachetul include sonorizare cu aparatura de înaltă calitate şi serviciile DJ-ului.

    La prima discuţie se prezintă stilul nostru de abordare, modul nostru de lucru, la ce trebuie să fiţi atenţi la alegera serviciilor de DJ şi sonorizare. La sfârşitul discuţiei nu avem pretenţia să ne oferiţi un raspuns de DA sau NU! Astfel vă invităm la această întâlnire, pentru că nu aveţi ce pierde, chiar din contra, din experienţa noastră toţi clienţii au plecat cu idei noi, şi au ales exact ceea ce şi-au dorit pentru nunta lor.

    La a doua întâlnire se semnează un contract.

    Următoarea întâlnire, de regulă se face înainte de nuntă cu 1-2 săptămâni. De ce atunci? Pentru că la acestă întâlnire întrăm în detalii, respectiv vă punem întrebări de genul: „melodia de deschidere?” (din experienţa noastră ştim că dacă această discuţie se ţine mai devreme, atunci mireasa se răzgândeşte în repetate rânduri asupra melodiei de deschidere a dansului mirilor); „melodie naşi sau a doua piesă a nunţii?”; „ce melodii să fie?”; „ce melodii să nu fie?”, „din ce zonă vin invitaţii?” … şi alte întrebări care ne ajută să înţelegem mai bine stilul nunţii.

    Aceşti paşi se parcurg de regulă înainte să ajungem efectiv până în ziua nunţii, dar ori de câte ori mireasa sau mirele simte sau doreşte o discuţie, suntem deschişi şi răspundem prompt la solicitările lor. Atât înainte de eveniment, cât şi în timpul evenimentului. Cheia succesului se afla în … comunicare!

    În tariful nostru de DJ/sonorizare sunt incluse transportul, montajul, sonorizarea evenimentului şi serviciile de DJ, cât şi adunarea aparaturii. Nu este necesar ajutor din partea voastră, sau din partea vreunui invitat/prieten. Nu ne limităm la 8 ore de sonorizare/DJ. Stăm până când stau invitaţii, şi de fapt acest lucru este reclama noastră ceea mai bună … cheful să ţină şi invitaţii voştri să se simtă bine!

    De menţionat, ca în timpul nunţii nu părăsim „locul de muncă” :), şi nu consumăm băuturi alcoolice. Îmbrăcămintea este adecvată unei nunţi. Dacă se doreşte o anumită ţinută, vă rugăm să ne comunicaţi acest lucru.

    Pe lângă seriozitate, profesionalism, sinceritate primiţi şi serviciile de staroste/MC … începând cu intrarea în sală, în cazul în care nu există staroste. Include prezentarea tuturor momentelor, invitarea la dans, prezentarea tortului, etc.

Pentru orice nelămurire nu ezitaţi să ne contactaţi! Consultanţă gratuită!

Verifică disponibilitatea noastră la numărul de telefon 0745-880.990 sau trimite email pe hello@djmures.ro şi vei primi răspuns în maxim 8 ore!