ARTIFICII pentru dansul mirilor

Artificii de interior pentru dansul mirilor.

Artificiile oferă un efect vizual deosebit la diferite momente ale nunșii sau evenimentului. Îndeosebi recomandate la dansul mirilor, au un efect intensificat de fumul greu care va da întregului ring o atmosferă de basm.

Un pachet care include 4 artificii interior de tip vulcan cu durata de 20 secunde și o înălțime de 2m. Declanșarea lor se face instant la cele 4 bucăți, prin folosirea telecomanzii wireless.

Suplimentar există posibilitatea de a folosi 8 artificii, legate la aceași sistem de comandă, astfel putând dubla efectul din timpul dansului miresei cu mirele. Astfel vor fi activate în două momente, la începutul piesei primul set de 4 bucăți, iar la un alt moment dat (discutat în prealabil și programat la minutul și secunda piesei) la al doilea rând de 4 bucăți.

Aceste artificii se folosesc în absolută siguranță deoarece nu lasă fum, nu activează sistemele de alarmă anti-incendiu și nu ard rochia de mireasă.

Sfat: ATENȚIE mărită cu artificiile ce se găsesc pe piață la un preț dubios. Majoritatea artificiilor emană fum, astfel punând în dificultate echipa foto/video nemaiputând imortaliza momentul unic, cel al dansului mirilor. Totodată, la cele care emană fum, mai există riscul ca unii invitați cu probleme de astm bronșic să părăsească sala sau chiar se poate ajunge la activarea alarmei de incendiu.

Pachetul include:

– 4 artificii de tip vulcan, 2m înălțime și cu durata de 20sec;
– sistemul de declanșare cu telecomandă wireless;
– pirotehnician pentru manevrare;
– transport pe raza localității Tg-Mureș.

Recomandat în combinație cu fumul greu (gheață carbonică) pentru dansul mirilor!

Valoare pachet pentru artificii pentru dansul mirilor: 299 RON

In afara localitatii Tg-Mures, se percepe un tarif de 0,8lei/km.

Pentru orice nelămurire nu ezitați să ne contactați! Consultanță gratuită!

Verifică disponibilitatea noastră la numărul de telefon 0745-880.990 sau trimite email pe hello@djmures.ro şi vei primi răspuns în maxim 8 ore!