Si tu meriţi să dansezi printre nori!

Pachetul de fum greu (gheaţă carbonică) este recomandat pentru deschiderea dansului de către mire şi mireasă. Dă impresia de plutire printre nori. Un moment unic din ziua nunţii tale.

Pachet fum greu (gheaţă carbonică) pentru dansul mirilor.

Fumul greu oferă o atmosferă de basm pe ringul de dans. Fie că este folosit în anumite momente importante ale nunţii sau doar la deschiderea dansului, acesta va avea un efect uimitor.

Dansul mirilor este un moment aşteptat de toată lumea la nuntă, un moment în care aceştia sunt în centrul atenţiei, o clipă de vis care va încânta pe toţi cei prezenţi. Fumul greu va da impresia că mirii plutesc pe un nor şi dansul acestora va fi într-adevar un moment impresionant.

Pentru mai multe clipuri video vizitaţi pagina noastră de youtube

Include:

– gheaţă carbonică necesară pentru realizarea efectului de fum greu „dans pe nori”;

– aparatul de fum greu,

– tehnician pentru manevrarea aparatului;

– transport pe raza localităţii Tg-Mureş.

În afara localităţii Tg-Mureş, se percepe un tarif de 0,8lei/km.

Pentru orice nelămurire nu ezitaţi să ne contactaţi! Consultanţă gratuită!

Verifică disponibilitatea noastră la numărul de telefon 0745-880.990 sau trimite email pe hello@djmures.ro și vei primi răspuns în maxim 8 ore!

Informații despre gheața carbonică:

Valsul mirilor:

Atât în cadrul evenimentelor mondene dar mai ales ca element de decor în cadrul organizării unei nunți de succes, fumul greu pe ringul de dans a devenit un efect de neînlocuit. În momentul deschiderii nunții cu valsul mirilor, pătura de fum ca de poveste ce va învălui ringul și dansul celor doi parcă plutind pe un nor vor face ca dragostea și emoția momentului să copleșească audiența. Este cel mai urmărit, filmat și fotografiat moment din desfășurarea unei nunți și folosind efectul de fum greu cu gheață carbonică va deveni cu siguranță imaginea de referință în amintirea oricărui invitat.

Ce este de fapt fumul greu? O mașină specială care folosește apa fierbinte în combinație cu gheața carbonică (gheață uscată, en. dry-ice) va genera un abur condensat pe moleculele de dioxid de carbon mai grele ca aerul, formând o pătura de ceață densă ce va curge la nivelul pardoselii fără să se ridice. Totul este non-toxic, fără miros și nu lasă urme. Fumul pur și simplu dispare înainte de a se ridica, prin disiparea umiditătii în volumul de aer existent.

Ce trebuie să știm despre mașinile de fum greu cu gheață carbonică:

În primul rând, efectul funcționeaza cu success doar în interior, în aer liber este foarte greu de realizat și stăpânit, curenții dispersând fumul (se poate produce doar în condiții speciale folosind multe mașini simultan și eventual decor suplimentar, aplicație recomandată doar cadrelor de film sau videoclipurilor). Mașinile de fum folosesc curent electric 220V și 2400W până la 3600W deci trebuie să vă asigurați că locația Dvs. poate furniza această putere. Mașinile de fum cu gheață carbonică au nevoie de 60 de minute pentru încălzire până vor putea intra în parametrii să producă fumul greu continuu pentru o durata de 3-5 minute. În cazul în care se dorește încă o repriză de fum este necesară încă o perioadă de reîncălzire de 60 de minute și o reîncărcare cu gheață carbonică. O mașina de fum folosește aproximativ 18kg de gheață carbonică (gheață uscată, en. dry-ice) pentru o repriză de fum greu de maxim până la 4-5 minute. Acoperirea cu fum greu realizată de o mașină de fum timp de 4 minute este de maxim 45 metri pătrați.

Mașini de fum cu gheață carbonică:

Mașinile de fum greu se clasifică în două mari categorii: cele care folosesc doar gheață carbonică (gheață uscată, en. dry-ice) și apă încălzită (ex. Peasouper) și cele care folosesc și un lichid de fum de regulă un glycol mai special (ex. Antari ICE-101). Mașinile din prima categorie sunt folosite pentru a acoperi suprafețe de mai mici dimensiuni și pentru un volum limitat de fum dar vorbim doar de fum greu, fum care nu se ridică de la sol și nu implică nevoia de exhaustare. Mașinile care folosesc glycol, produc un fum bogat în cantități impresionante dar acesta este răcit pentru a deveni greu și pentru a rămâne la sol (prin diverse metode, fie cu gheață carbonică, fie prin etaje de refrigerare bazate pe freon). Problema acestor mașini apare în momentul în care fumul se încălzește și acesta începe sa se ridice. Dacă incinta nu este foarte bine ventilată fumul va deveni supărător, se va simți mirosul specific al fumului de glycol și se va creea un haze total deranjant ce nu va permite realizarea unor fotografii sau filmări de calitate. Din aceste motive și dat fiind specificul aplicațiilor abordate noi recomandăm mașinile care lucrează doar cu gheață carbonică.

* Sursa dioxid.ro