Pál Tiberiu

~ DJ TIBI ~

Tel.: +40745880990

Înțeleg că este o responsabilitate foarte mare când mirii îți încredințează onoarea de a sonoriza cel mai important moment din viața lor, nunta, moment care nu se va repeta niciodată și de aceea, ori de câte ori sunt prezent la o nunta, ca și DJ, mă implic cu tot sufletul și cu toată priceperea mea,…

Andrei Şandor

~ DJ ANDREW ~

Tel.: +40751315000

De când mă știu am fost pasionat de muzică și aparatură, senzația aceea când oamenii se distrează pe muzica mixată de mine îmi dă o stare de euforie de care sunt dependent. Muzica bună poate face pe oricine să se simtă bine iar acest lucru este o prioritate pentru mine.

Gábos József

~ DJ GÁBOS ~

Tel.: +40756935744

Expresia „pasiunea pentru muzică” e puţin spus faţă de ce simt eu când vorbim despre această temă. Nimic nu îmi oferă o senzaţie mai unică de cea oferită de oamenii pe care îi văd distrându-se pe muzica mixată de mine, de aceea ma simt onorat să fac parte din evenimentul tău.

Richard Stanciu

~ DJ Riki S.R.R. ~

Tel.: +40757963583

În momentele grele ale vieții, muzica m-a ajutat să îmi regăsesc liniștea și întotdeauna a fost „alături” de mine. Astfel prin muzica pot să transmit o stare de bine, și îmi doresc ca și alții să resimtă acest lucru.

Herbeth Szilárd

~ DJ HERBI ~

Tel.: +40753889036

Kitartó, lenduletes és fiatalos életfelfogásom segit a hétköznapok érdekes pillanatait szinesiteni. Ugyanezt a konnyedséget és életérzést érzem a zene és dalom világában. Véleményem szerint minden ember boldog, ha pillanatait teljes értékrenddel megéli. Szeretem amikor, a zene segitségével, másokat is boldoggá tehetek.

Pál Ioan

~ DJ JOHN ~

Tel.: +40745880343

Întotdeauna mă bucur să văd că oamenii se distrează pe muzica mixată de mine, chiar dacă ei nu realizează ce este în spatele muncii de DJ. Când prestez servicii de DJ și sonorizare, o fac din plăcere așa că nu o consider muncă ci mai mult e o pasiune.

Sergiu Bungărdean

~ DJ SERGIO ~

Tel.: +447738997987 (UK)

Dacă aveţi un botez, petrecere sau zi de naştere în Londra … vă invităm să luaţi legătura cu DJ Sergio pentru a beneficia de serviciile DJMures.ro în UK.

A încerca să vă povestim despre noi e lipsit de profesionalism. Lăsăm însă toate aceste discuţii foştilor şi actualilor noştri clienţi, şi, cum o imagine face mai mult decât o mie de cuvinte, vă rog să aruncaţi o privire şi la secţiunea ce spun alţii, respectiv galerie nuntă.

Playlist-ul (programul muzical) este conceput în funcţie de invitaţii prezenţi, dar şi în funcţie de cerinţele şi preferinţele clienţilor noştri, folosind istoricul celor mai apreciate melodii de la evenimentele anterioare.

Vă asteptăm să ne contactaţi pentru o consultanta gratuită. După o prima discuţie o să vă daţi seama de ce este atât de importantă o întâlnire. Sunt prea multe de prezentat până în momentul în care vă decideţi asupra unui DJ. Dacă sunteţi în căutarea unui DJ care poate să întreţină o atmosferă elegantă, cu bun simţ şi în acelaşi timp modernă, atunci vă invit să parcurgeţi întregul site şi nu în ultimul rând să programaţi o întâlnire.

De la primele discuţii şi până la terminarea evenimentului veţi primi un serviciu de calitate. Pentru acest lucru vă stau ca referinţă clienţii mei, care mă recomandă în continuare, precum şi, de cele mai multe ori, toţi participanţii la eveniment.

Disponibilitate? Vara, toamna, de Crăciun şi de Anul Nou – este cel mai aglomerat. Aceste perioade sunt şi cele mai căutate şi implicit acestea se ocupă cel mai repede. Prima parte a anului şi primăvara sunt mai puţin solicitate, deci preţurile pentru aceste perioade au anumite reduceri.

Până la ce distanţa ne deplasăm? Nu exista tarife suplimentare pentru deplasările care nu depăşesc o oră de condus. Pentru distante mai mari se discută de la caz la caz.

Câte ore sunt incluse în serviciile noastre? Timpul nostru normal de sonorizare/servicii DJ este, începând cu orele 14:00 până în jurul orelor 24:00 (pentru evenimentele care se desfăşoară ziua), dar dacă este necesar, sau situaţia o cere, nu este nici o problema să ajungem la locaţie mai repede, sau să continuăm petrecerea şi după miezul nopţii, chiar şi până dimineaţa.

Distracţia nu are preţ, la fel cum nu poate fi exprimat în bani nici talentul sau imaginaţia DJ-ului. Pentru a oferi un program muzical cu un sunet de calitate, DJ-ul are nevoie de echipamente foarte bune, acestea necesitând o investiţie semnificativă. Preţul sonorizărilor de nuntă DJ Mures – powered by plusaudio reprezintă doar 3% din costul echipamentelor pe care le folosim.

Tariful nostru include absolut tot, în materie de sonorizare nuntă: aparatură necesară sonorizării evenimentului, cât şi DJ-ul, fără tarife ascunse/suplimentare (fără surprize ulterioare de genul:„Staţi, că nu aţi înţeles exact …” sau „Staţi, mai trebuie să achitaţi …” şi alte discuţii de prost gust).

Oferim ambient muzical şi sonorizare pentru recepţii, lansări de produse, deschideri de magazine, prezentări de modă, spectacole.

Pentru orice nelămurire nu ezitaţi să ne contactaţi … cu drag, Tiberiu Pál.